Kunststof gevelbekleding

Interesse in duurzame gevelbekleding?

Schakel Montagers Bouw in als u interesse heeft in kunststof gevelbekleding. Onze kunststof gevelpanelen zijn onderhoudsarm, duurzaam en zijn zeer aantrekkelijk vormgegeven. Met deze gevelbekleding behoort het schuren en schilderen van uw gevel tot het verleden. Kies ook voor dit gemak en vraag ons naar meer informatie over alle mogelijkheden. U kunt onze vakmensen inschakelen voor nieuwbouw, maar ook voor renovatie. Neem contact met ons op via 06-13753395 en laat ons kunststof gevelbekleding bij u realiseren.

Waarom kiezen voor gevelbekleding van kunststof?

Kunststof gevelpanelen geven uw woning of bedrijfspand direct een zeer stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling. Bovendien draagt deze aanvulling op uw pand enorm bij aan uw leefplezier. In de eerste plaats is de bekleding namelijk zeer onderhoudsarm. U hoeft uw gevel dus niet meer om de zoveel tijd te schuren of te schilderen. Een ander voordeel is dat het materiaal heel duurzaam is. Het is milieuvriendelijk vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Ook is de levensduur ervan zeer lang. Dat maakt van uw aanschaf van een gevelpaneel een zeer verstandige investering. Tot slot is onze gevelbekleding uv-bestendig en zeer eenvoudig te monteren. U beschikt via ons dus in no time over een zeer strakke en aantrekkelijke gevel!

Kunststof gevelbekleding

Voordelen van onze gevelbekleding op een rij

Om u nog duidelijker te maken dat uw overweging voor kunststof gevelpanelen zeer verstandig is, sommen wij hier enkele voordelen nog even voor u op. Onze gevelpanelen zijn:

  • UV bestendig
  • Vochtbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Natuurlijk van uitstraling
  • Onzichtbare gemonteerd

U kunt via Montagers Bouw voor diverse kleuren gevelbekleding kiezen. Waar kiest u voor? Geef het aan ons door.

kunststof gevelbekleding

Meer informatie over Montagers Bouw

Montagers Bouw is in 2013 opgestart door Henk Zagers. Als dynamisch en jong bedrijf verzorgen wij onze in- en verkoop geheel eigenhandig. Wij hanteren korte lijnen en leveren goede kwaliteit voor een lage prijs. Alles wat wij maken is maatwerk. Heeft u zelf interessante ideeën? Geef deze dan aan ons door. Ons is namelijk geen uitdaging te groot! Naast het fabriceren, leveren en monteren van producten, kunnen wij ook ingeschakeld worden voor bouwmanagement tijdens bouw- of renovatieprojecten. Wij geven u graag passend advies en optimale begeleiding. Schakel ons vandaag nog in.

Wij realiseren graag uw gewenste kunststof gevelbekleding

Als u kunststof gevelpanelen wenst, dan bent u bij Montagers Bouw aan het juiste adres. Wij zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Neem contact met ons op via 06-13753395, info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met kunststof gevelbekleding!

BEL ONS