Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
66 berichten.
Sebastian Jansen uit Zuidwolde heeft geschreven op 14 september 2020:
Heel erg tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe kunststof kozijnen! Alle oude kozijnen worden netjes meegenomen! Ook tijdens het plaatsen fijn contact met de ‘montagers’. Alles wordt netjes afgewerkt! Naderhand ook bijpassende horren en als afwerking plissé gordijnen laten plaatsen! Ook deze installatie wederom prima voor elkaar! In een woord SUPER! Voor de komende tijd de ramen en kozijnen onderhoudsvrij! Henk en collega’s bedankt!
Fam Zandvliet uit Spijk heeft geschreven op 27 juli 2020:
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe kunststof gevelbekleding.. (van lelijk, bladderend houten gevel, naar strak kunststof.... wat een verschil) en de nieuwe kunststof ramen zijn erg mooi ! Genoten van het bekwame vakwerk, wat de werknemers hebben verricht. Bedankt mannen voor jullie expertise !!
Fam Dik uit Appingedam heeft geschreven op 20 mei 2020:
Onlangs hebben de werknemers van Montagersbouw de houten gevelbeplating vervangen door kunstof. Tevens zijn nieuwe goten en enkele kunststof kozijnen geplaatst, Dit alles naar volle tevredenheid! Dit bedrijf is een echte aanrader!
Fam. Eitens uit Finsterwolde heeft geschreven op 20 mei 2020:
Maandag 17 april zijn er twee medewerkers van Montagersbouw geweest en hebben een nieuwe dakgoot geplaatst. We zijn zeer tevreden met het plaatsen, zeer deskundig personeel. Ook met de prijs een goede verhouding. Al met al een echte aanrader.
Ingrid uit Zwolle heeft geschreven op 24 april 2020:
Afgelopen week binnen twee dagen een mooie robuste overkapping laten plaatsen door Montagersbouw. Zeer professionele medewerkers. Communicatie verliep uitstekend en de mannen van Montagersbouw speelden goed in op onze wensen. Van te voren hadden we een foto gestuurd hoe de overkapping er ongeveer uit moest komen te zien. De medewerkers hebben de overkapping nagemaakt van de foto, alleen dan met mooiere details en passend binnen ons tuinontwerp! Goede prijs-kwaliteit verhouding! Echt een aanrader!
Anna McEwan-Bos uit Groningen heeft geschreven op 7 april 2020:
We zijn erg tevreden met onze nieuwe dakkapel zowel binnen als buiten keurig afgewerkt. Bedankt voor het mee denken en de keurige uitvoering!
Fam. Fokkens uit Hoogeveen heeft geschreven op 17 februari 2020:
Onlangs zijn er bij ons kunststof dakgoten geplaatst door Montagersbouw. Zeer prettig en plezierig bedrijf, zowel in de communicatie, als uitvoering, als ook in de prijs. Meedenkend en vakkundig! Alles netjes, snel en volledig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Echt top en zeker een aanrader!! Nogmaals bedankt!
Familie bouwkamp uit Zuidwolde heeft geschreven op 14 december 2019:
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van montagers bouw. Wij hebben een schuifpui en 2 buitendeuren laten plaatsen En een prachtige douglas overkapping. Montagers is een zeer betrouwbaar , vakkundig bedrijf met een goede prijs. Montagers komt de afspraken na, en alles is zeer netjes afgewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat. Montagers bedankt!
Stan & Susan Peters uit Leeuwarden heeft geschreven op 8 december 2019:
Alle kozijnen, gevelbekleding en de voordeur laten vervangen door kunststof kozijnen en draaikiep ramen. Alles gemonteerd met HR++ glas. Alle ramen zijn afgewerkt met plissés waardoor er een mooi geheel ontstaat. Wij zijn zéér tevreden over de mannen die dit voor ons hebben gerealiseerd! Bedankt jongens! Stan & Susan
Fam.Rozema uit De Lutte heeft geschreven op 9 november 2019:
Wij hebben voor- en achtergevels en windveren van ons huis laten vervangen door kunststof. Wij zijn zeer tevreden. Wij hadden snel een offerte aangevuld met persoonlijk advies en uitleg . Klus kon snel worden uitgevoerd . Oude materiaal werd gelijk afgevoerd kortom perfect.
J. Massier uit Veeningen heeft geschreven op 5 november 2019:
Montagersbouw.nl hebben wij leren kennen als een bedrijf dat levert wat het belooft. Gemaakte afspraken worden nagekomen en de klus werd naar volle tevredenheid geklaard. En dan ook nog tegen een alleszins acceptabele prijs. Kortom de slogan "Kwaliteit voor een goede prijs" wordt waargemaakt!
Fam. Preuter uit Lemelerveld heeft geschreven op 22 maart 2019:
Wij hebben de goten, gevelbekleding en boeien door Montagers laten doen. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat! Goed contact, gemaakte afspraken zijn nagekomen, denken mee en geven goed advies, aardige mannen..etc. Al met al: aanrader!
Emmelkamp uit Zuidwolde heeft geschreven op 6 september 2018:
Alle kozijnen en deuren laten vervangen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat, ondanks dat het door omstandigheden langer heeft geduurd dan verwacht. Top gedaan!
Allinda & Carel uit Zuidwolde heeft geschreven op 17 juni 2018:
Afgelopen week zijn 9 kozijnen vervangen. We zijn heel tevreden over het resultaat en de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Bovendien was de communicatie helder en is alles volgens afspraak uitgevoerd. TOP, Bedankt!
Harrie van der Wal uit Oudega SM heeft geschreven op 14 juni 2018:
Ik ben zeer tevreden over de 4 nieuwe kozijnen geplaatst door Montagers. Ze hebben de kozijnen in 1 dag gemonteerd en zeer netjes afgewerkt. Dank je wel Montagers.
Addie uit Zwolle heeft geschreven op 27 januari 2018:
Nagenoeg alle kozijnen laten vervagen door deze mannen. Leuke gasten, goed vakwerk, en tot volle tevredenheid het project afgerond. Betrouwbaar, eerlijk en prima prijs. Groet Addie
Fam. van Dieren uit Zwolle heeft geschreven op 22 januari 2018:
Perfect de afspraken nagekomen, goed advies gekregen voor vervanging voorraam door kunststof kozijn. Ook de afwerking binnenkant tot volle tevredenheid, kortom een betrouwbaar adres om in gedachten te houden voor grote en kleine klussen rondom de woning
Peter Jager uit Oosterwolde FR heeft geschreven op 14 januari 2018:
Wij zijn heel tevreden over de levering en montage van de kunststofkozijn, de topgevel en de boeien. Alles netjes afgewerkt, ook de binnenkant. Montagers bedankt voor de service.
Jeroen Rijers uit Zwolle heeft geschreven op 19 november 2017:
Openslaande k.s. tuindeuren geleverd en gemonteerd. Netjes gewerkt en opgeleverd naar tevredenheid. Wij zijn in ieder geval tevreden
vincent en mariska uit ens heeft geschreven op 8 oktober 2017:
wij zijn zeer blij met onze nieuwe achtergevel! de vakmannen hebben zeer hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. ook een dikke pluspunt is de gezelligheid van de bouwvakkers ze zijn erg leuk met kinderen. montagers bouw raden wij zeker aan! ze werken precies ze zijn eerlijk en naaien je geen oor aan. ook de extra dingetjes die ze voor ons erbij hebben gedaan is een dik compliment waard! nogmaals bedankt heren we zijn super blij met onze kunstof achtergevel.
BEL ONS