Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
83 berichten.
Linda uit Zuidwolde heeft geschreven op 28 december 2022
Bovenverdieping voorzien van 4 kunststof kozijnen en een dakraam. Wat een verschil met hoe het was, heel fijn. Via Montagersbouw goede service ervaren. Zowel contact met Henk als met de mannen die in 2 dagen alles hebben geplaatst. . Gezellige mensen over de vloer, die netjes werken en de boel ook netjes achterlaten. Alles is in goed overleg gegaan en afspraken nagekomen. Kortom: aanrader.
Geke uit Nieuw Amsterdam heeft geschreven op 6 december 2022
Gehele woning voorzien van kunstof kozijnen en deuren. Super tevreden met het resultaat. Zeer goed contact met Henk en werknemers. Henk had een duidelijke offerte gemaakt en er was goed overleg. Ook tijdens de werkzaamheden overleg mogelijk. Henk is tussentijds ook paar geweest om te kijken hoe het ging met de werkzaamheden. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanraden!!!!! Pluim voor Henk en z'n werknemers, erg tevreden
Fam Spijkerman uit Zuidwolde heeft geschreven op 5 december 2022
Nieuwe kunststof kozijnen en voordeur geplaats erg tevreden over het resultaat. Goed contact met Henk en de medewerkers alles Super geregeld en ze werken erg netjes. Als mensen ons vragen over onze ervaring dan raden we Montagers zeker aan!!!
Ramon Tabak uit Zwolle heeft geschreven op 17 november 2022
Afgelopen week is ons huis voorzien van kunststof gevelbekleding. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de contacten vooraf verliepen zeer prettig waar wij goed geadviseerd werden door Henk en na een bezoek een duidelijke offerte kregen. Ook tijdens de montage hebben wij heel prettig contact gehad met de medewerkers van de Montagers.
M. de Korte uit Zuidwolde heeft geschreven op 28 oktober 2022
We zijn bijzonder tevreden over de plaatsing van drie kunststof kozijnen ter vervanging van de oude hardhouten exemplaren. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Professionele, vakkundige en vriendelijke medewerkers. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Gerard uit Hoogeveen heeft geschreven op 23 september 2022
Alweer een tijd terug de kozijnen bij ons gedaan. Zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat!
Schepers uit Hoogeveen heeft geschreven op 23 juli 2022
Wij zijn zeer content over de manier waarop onze oude dakramen zijn vervangen. Nette service, keurig afgewerkt en gemotiveerd personeel. Dit bedrijf is wat ons betreft een aanrader!
Djurre en Sheila uit Leeuwarden heeft geschreven op 4 juli 2022
Heel blij met onze prachtige nieuwe kozijnen, met als kers op de taart onze prachtige schuifpui! Het huis ziet er geweldig uit. Henk, bedankt voor het mee denken en het goede advies m.b.t. Het omhoog trekken van de pui. Daarnaast alle lof voor de drie heren die de kozijnen met kennis, geduld en een goede dosis humor geplaatst hebben.
Arjan uit Ommen heeft geschreven op 17 juni 2022
Afgelopen week onze nieuwe kunstofkozijnen gekregen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Vriendelijke medewerkers die meedenken, en goed werk afleveren.
D.W.Timmerman uit Hoogeveen heeft geschreven op 10 juni 2022
7en 8 juni 2022 nieuw kunsstof kozijn geplaats op zolderverdieping. Ondanks personeelsproblemen alles perfect en keurig afgewerkt. Hebben ook lang moeten wachten maar het resultaat is er ook naar.
B. Janssen uit Dedemsvaart heeft geschreven op 8 juni 2022
Prima werk geleverd! Afspraken werden nagekomen, levering conform afspraak en prima monteurs. Top!
Van Eerden uit Midwolda heeft geschreven op 19 mei 2022
We zijn erg tevreden over onze nieuwe dakkapel. De communicatie vooraf over bijvoorbeeld de bestelling van de producten en de planning liep goed. Korte lijntjes, snelle reactie, heel fijn. De werklieden zijn echte vakmensen. Ze zijn vriendelijk, hebben humor en denken mee in oplossingen. We hebben er lang op moeten wachten (de planning zat vol, en dat snappen we), maar het was het wachten waard.
G. van de Belt uit Hardenberg heeft geschreven op 7 mei 2022
Afgelopen week zijn er kunststof windveren geplaatst. Wij zijn er heel erg tevreden over. Ook de twee mannen die het geplaatst hebben waren vakmensen die bovendien erg vriendelijk waren. Ook de prijs viel ons erg mee.
Gopal uit Hoogeveen heeft geschreven op 2 mei 2022
Wij zijn heel goed en klantvriendelijk geholpen of het nou gaat om klachten of vragen. Communicatie verliep ook soepel. Er word met je meegedacht als het gaat om evt veranderingen of als meneer komt bezichtigen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Het was het wachten waard. Kwaliteit is uitstekend terwijl de prijs aan de lage kant is. Onze huis heeft een totaal ander gezicht gekregen en daar krijgen wij alleen maar complimenten voor maar natuurlijk is alles te danken aan Montagers!!
Floor uit Assen heeft geschreven op 2 januari 2022
Na onze eerste verbouwing die in 2016 door Montagersbouw gerealiseerd is wisten we al gauw dat we onze tweede verbouwing in 2021 ook door Montagersbouw wilden laten realiseren. Het persoonlijke contact voorafgaand aan de verbouwing hebben we als prettig ervaren. Hierdoor konden we goed kijken naar alle (on)mogelijkheden en een plan maken. Doordat Montagersbouw zelf de contacten heeft hoefden wij ons niet druk te maken over de planning en verschillende partijen. Tijdens de verbouwing waren er een paar onvoorziene tegenvallers, maar deze zijn gelukkig goed opgelost door Montagersbouw waardoor onze woning uiteindelijk helemaal naar wens is geworden.
Esther ten Caat uit Hoogeveen heeft geschreven op 15 juni 2021
Na lang wikken en wegen besloten we om de bijna 30-jarige kunststof achterpui te laten vervangen door een nieuwe. Ik heb verschillende bedrijven aangeschreven, maar kreeg niet veel reacties. Wel snel van Montagers, en al snel stond Henk Zagers bij ons op de stoep om te kijken en mee te denken. In eerste instantie hadden we iets heel anders voor ogen, maar naarmate we er mee bezig waren, werden onze ideeën anders. We hebben wel 4 verschillende versies laten ontwerpen door Montagers. En elke keer werden we weer serieus genomen en vol geduld werd er meegedacht. We hebben ontzettend goed advies gekregen en uiteindelijk een pui ontworpen die helemaal aan onze smaak voldeed! Daarna de uitvoering: perfect voor elkaar. Het is zo ontzettend mooi geworden! We zijn enorm blij met alles. Ook complimenten aan Arjan en Renco. En netjes: de bestrating voor het huis was wat weggezakt door de kraan: is keurig weer gerepareerd. Oftewel: dit bedrijf is absoluut een aanrader voor klussen en wij komen zeker nog weer terug.
Jagoda Pervan uit Hurdegaryp heeft geschreven op 27 februari 2021
Tot twee keer toe hadden we onze kunststof kozijnen laten plaatsen (voor en achter). Wij zijn erg tevreden met de werkzaamheden. De prijzen zijn ook acceptabel. Alles ziet prachtig en netjes uit. Ook werknemers Arjan en Henry zijn fijne, aangename vakmensen. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Sebastian Jansen uit Zuidwolde heeft geschreven op 14 september 2020
Heel erg tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe kunststof kozijnen! Alle oude kozijnen worden netjes meegenomen! Ook tijdens het plaatsen fijn contact met de ‘montagers’. Alles wordt netjes afgewerkt! Naderhand ook bijpassende horren en als afwerking plissé gordijnen laten plaatsen! Ook deze installatie wederom prima voor elkaar! In een woord SUPER! Voor de komende tijd de ramen en kozijnen onderhoudsvrij! Henk en collega’s bedankt!
Fam Zandvliet uit Spijk heeft geschreven op 27 juli 2020
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe kunststof gevelbekleding.. (van lelijk, bladderend houten gevel, naar strak kunststof.... wat een verschil) en de nieuwe kunststof ramen zijn erg mooi ! Genoten van het bekwame vakwerk, wat de werknemers hebben verricht. Bedankt mannen voor jullie expertise !!
Fam Dik uit Appingedam heeft geschreven op 20 mei 2020
Onlangs hebben de werknemers van Montagersbouw de houten gevelbeplating vervangen door kunstof. Tevens zijn nieuwe goten en enkele kunststof kozijnen geplaatst, Dit alles naar volle tevredenheid! Dit bedrijf is een echte aanrader!
BEL ONS