Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
89 berichten.
Lucinda uit Zwolle (Goudplevierstraat) schreef op 20 maart 2024
Vorig jaar ben ik in de showroom in Zuidwolde langs geweest en ben daar door Henk voorzien van een duidelijk advies. De offerte had diverse opties, waardoor ik precies kon aangeven wat ik wel en niet wilde. Begin dit jaar is de houten gevelbekleding rondom mijn woning vervangen door kunststof gevelbekleding. Het materiaal zag er in het 'echt' nog mooier uit dan ik in de showroom had gezien. Op de bovenverdieping zijn de kozijnen met HR-glas vervangen door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het is een mooi en strak geheel geworden. Mensen uit de buurt complimenteren me met hoe het geworden is, dat geef ik graag door aan de vakmannen die zich niet hebben laten tegenhouden door sneeuw en vrieskou!
Kitty Hekstra uit Groningen schreef op 1 december 2023
Ook wij zijn zeer tevreden, het begint met een duidelijk en eerlijk advies,goed mee gedacht ook erg prettig. De vakmannen weten van doorpakken en werken erg netjes en precies. Het eindresultaat is boven onze verwachtingen. Super blij met het eindresultaat! Echt een aanrader om dit bedrijf je klus te laten klaren! Toppers!! Groet fam Hekstra, uit Groningen
Ada uit Zwolle schreef op 4 september 2023
Afgelopen week is ons huis voorzien van nieuwe gevelbekleding. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Goed advies van Henk, duidelijke offerte en klantgericht!. Binnen een korte termijn hebben ze dit kunnen realiseren. De monteurs zijn toppers! Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Betty van Gelder uit Groningen schreef op 4 april 2023
Twee kunststof kozijnen geplaatst en gevelplaten vervangen op de zolderverdieping. Vakwerk. Prettige mensen die van aanpakken houden en de boel netjes achterlaten. Kan ze van harte aanbevelen.
Pieter C uit Hoogezand schreef op 28 maart 2023
In maart 2023 is bij ons de bovenverdieping heel vakkundig aangepakt: 6 houten kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen, waarvan 4 met draaikiep ramen en alle kozijnen met HR++ glas. Van 3 gevels zijn de grenen rabatdelen bekleed met kunststof rabat. Alles van uitstekende kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen. De klus was heel goed voorbereid en er werd heel flexibel met onze wensen en planning omgegaan. We zijn erg blij met het resultaat.
Janjans Wester uit Delfzijl schreef op 24 maart 2023
Wederom perfect werk afgeleverd, goed meegedacht en perfect afgewerkt. Compliment aan de monteurs.
Linda uit Zuidwolde schreef op 28 december 2022
Bovenverdieping voorzien van 4 kunststof kozijnen en een dakraam. Wat een verschil met hoe het was, heel fijn. Via Montagersbouw goede service ervaren. Zowel contact met Henk als met de mannen die in 2 dagen alles hebben geplaatst. . Gezellige mensen over de vloer, die netjes werken en de boel ook netjes achterlaten. Alles is in goed overleg gegaan en afspraken nagekomen. Kortom: aanrader.
Geke uit Nieuw Amsterdam schreef op 6 december 2022
Gehele woning voorzien van kunstof kozijnen en deuren. Super tevreden met het resultaat. Zeer goed contact met Henk en werknemers. Henk had een duidelijke offerte gemaakt en er was goed overleg. Ook tijdens de werkzaamheden overleg mogelijk. Henk is tussentijds ook paar geweest om te kijken hoe het ging met de werkzaamheden. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanraden!!!!! Pluim voor Henk en z'n werknemers, erg tevreden
Fam Spijkerman uit Zuidwolde schreef op 5 december 2022
Nieuwe kunststof kozijnen en voordeur geplaats erg tevreden over het resultaat. Goed contact met Henk en de medewerkers alles Super geregeld en ze werken erg netjes. Als mensen ons vragen over onze ervaring dan raden we Montagers zeker aan!!!
Ramon Tabak uit Zwolle schreef op 17 november 2022
Afgelopen week is ons huis voorzien van kunststof gevelbekleding. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de contacten vooraf verliepen zeer prettig waar wij goed geadviseerd werden door Henk en na een bezoek een duidelijke offerte kregen. Ook tijdens de montage hebben wij heel prettig contact gehad met de medewerkers van de Montagers.
M. de Korte uit Zuidwolde schreef op 28 oktober 2022
We zijn bijzonder tevreden over de plaatsing van drie kunststof kozijnen ter vervanging van de oude hardhouten exemplaren. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Professionele, vakkundige en vriendelijke medewerkers. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Gerard uit Hoogeveen schreef op 23 september 2022
Alweer een tijd terug de kozijnen bij ons gedaan. Zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat!
Schepers uit Hoogeveen schreef op 23 juli 2022
Wij zijn zeer content over de manier waarop onze oude dakramen zijn vervangen. Nette service, keurig afgewerkt en gemotiveerd personeel. Dit bedrijf is wat ons betreft een aanrader!
Djurre en Sheila uit Leeuwarden schreef op 4 juli 2022
Heel blij met onze prachtige nieuwe kozijnen, met als kers op de taart onze prachtige schuifpui! Het huis ziet er geweldig uit. Henk, bedankt voor het mee denken en het goede advies m.b.t. Het omhoog trekken van de pui. Daarnaast alle lof voor de drie heren die de kozijnen met kennis, geduld en een goede dosis humor geplaatst hebben.
Arjan uit Ommen schreef op 17 juni 2022
Afgelopen week onze nieuwe kunstofkozijnen gekregen. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Vriendelijke medewerkers die meedenken, en goed werk afleveren.
D.W.Timmerman uit Hoogeveen schreef op 10 juni 2022
7en 8 juni 2022 nieuw kunsstof kozijn geplaats op zolderverdieping. Ondanks personeelsproblemen alles perfect en keurig afgewerkt. Hebben ook lang moeten wachten maar het resultaat is er ook naar.
B. Janssen uit Dedemsvaart schreef op 8 juni 2022
Prima werk geleverd! Afspraken werden nagekomen, levering conform afspraak en prima monteurs. Top!
Van Eerden uit Midwolda schreef op 19 mei 2022
We zijn erg tevreden over onze nieuwe dakkapel. De communicatie vooraf over bijvoorbeeld de bestelling van de producten en de planning liep goed. Korte lijntjes, snelle reactie, heel fijn. De werklieden zijn echte vakmensen. Ze zijn vriendelijk, hebben humor en denken mee in oplossingen. We hebben er lang op moeten wachten (de planning zat vol, en dat snappen we), maar het was het wachten waard.
G. van de Belt uit Hardenberg schreef op 7 mei 2022
Afgelopen week zijn er kunststof windveren geplaatst. Wij zijn er heel erg tevreden over. Ook de twee mannen die het geplaatst hebben waren vakmensen die bovendien erg vriendelijk waren. Ook de prijs viel ons erg mee.
Gopal uit Hoogeveen schreef op 2 mei 2022
Wij zijn heel goed en klantvriendelijk geholpen of het nou gaat om klachten of vragen. Communicatie verliep ook soepel. Er word met je meegedacht als het gaat om evt veranderingen of als meneer komt bezichtigen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Het was het wachten waard. Kwaliteit is uitstekend terwijl de prijs aan de lage kant is. Onze huis heeft een totaal ander gezicht gekregen en daar krijgen wij alleen maar complimenten voor maar natuurlijk is alles te danken aan Montagers!!
BEL ONS