Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Emmelkamp uit Zuidwolde schreef op 6 september 2018:
Alle kozijnen en deuren laten vervangen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat, ondanks dat het door omstandigheden langer heeft geduurd dan verwacht. Top gedaan!
Allinda & Carel uit Zuidwolde schreef op 17 juni 2018:
Afgelopen week zijn 9 kozijnen vervangen. We zijn heel tevreden over het resultaat en de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Bovendien was de communicatie helder en is alles volgens afspraak uitgevoerd. TOP, Bedankt!
Harrie van der Wal uit Oudega SM schreef op 14 juni 2018:
Ik ben zeer tevreden over de 4 nieuwe kozijnen geplaatst door Montagers. Ze hebben de kozijnen in 1 dag gemonteerd en zeer netjes afgewerkt. Dank je wel Montagers.
Addie uit Zwolle schreef op 27 januari 2018:
Nagenoeg alle kozijnen laten vervagen door deze mannen. Leuke gasten, goed vakwerk, en tot volle tevredenheid het project afgerond. Betrouwbaar, eerlijk en prima prijs. Groet Addie
Fam. van Dieren uit Zwolle schreef op 22 januari 2018:
Perfect de afspraken nagekomen, goed advies gekregen voor vervanging voorraam door kunststof kozijn. Ook de afwerking binnenkant tot volle tevredenheid, kortom een betrouwbaar adres om in gedachten te houden voor grote en kleine klussen rondom de woning
Peter Jager uit Oosterwolde FR schreef op 14 januari 2018:
Wij zijn heel tevreden over de levering en montage van de kunststofkozijn, de topgevel en de boeien. Alles netjes afgewerkt, ook de binnenkant. Montagers bedankt voor de service.
Jeroen Rijers uit Zwolle schreef op 19 november 2017:
Openslaande k.s. tuindeuren geleverd en gemonteerd. Netjes gewerkt en opgeleverd naar tevredenheid. Wij zijn in ieder geval tevreden
vincent en mariska uit ens schreef op 8 oktober 2017:
wij zijn zeer blij met onze nieuwe achtergevel! de vakmannen hebben zeer hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. ook een dikke pluspunt is de gezelligheid van de bouwvakkers ze zijn erg leuk met kinderen. montagers bouw raden wij zeker aan! ze werken precies ze zijn eerlijk en naaien je geen oor aan. ook de extra dingetjes die ze voor ons erbij hebben gedaan is een dik compliment waard! nogmaals bedankt heren we zijn super blij met onze kunstof achtergevel.
I.Cents uit Deventer schreef op 11 september 2017:
Ik ben zeer tevreden over de afwerking door uw medewerkers en de kwaliteit van het materiaal. Het ziet er zeer mooi uit. Dit systeem is een echte aanrader voor renovatie van houten kozijnen. Mede dat je hierdoor weinig aanpassingen van binnen hoeft te verrichten denk aan bestaande behang of stucwerk.
Germ uit Zwolle schreef op 10 september 2017:
2 kozijnen keurig vervangen. Goed advies, duidelijke offerte en de klussers hebben nog geadviseerd over wat details en dit keurig uitgevoerd. De werkplek is ook weer netjes veegschoon opgeleverd. Het geadviseerde materiaal ziet er ook erg degelijk uit. Ook nog een nette prijs, aanrader dus.
Alice Olijve uit Vriezenveen schreef op 13 augustus 2017:
Wij zijn uiterst tevreden over onze nieuwe kozijnen en de plaatsing en afwerking hiervan. Vriendelijke mensen en zeer professioneel.
Henk ter Kleij uit Dalen schreef op 6 augustus 2017:
Wij zijn zeer tevreden over Montagers. Prettige samenwerking en snel en deskundig dakkapel, goten en windveren laten aankleden. Bij een evt. volgende klus zullen we zeker dit bedrijf overwegen.
Maaike wevers uit Almelo schreef op 28 juli 2017:
Zeer tevreden! Alles goed verlopen en het resultaat is fantastisch! Ook kleine "probleempjes" zeer professioneel en goed opgelost. Bij de volgende klus zullen we jullie zeer zeker weer inschakelen!
Mooi Gwen uit Dedemsvaart schreef op 27 juli 2017:
Netjes en snel geleverd! Fijne communicatie, bedrijf is zeer aan te bevelen.
Dennis Lindeboom uit Hoogeveen schreef op 29 juni 2017:
Huis knapt enorm van op, klantvriendelijk, en netjes gewerkt.
Bennie Hoogland uit Klazinaveen schreef op 29 juni 2017:
Wij zijn zeer tevreden over de dakgoten en de service van Montagers.
Lambertus Roozeboom uit Dalfsen schreef op 16 juni 2017:
Montagers heeft bij ons de dagoten vernieuwd en de windveren bekleed. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Het bedrijf krijgt van ons een 10. Een aanbeveling voor elke volgende klant.
Marleen Overgoor uit Deventer schreef op 2 juni 2017:
We hebben schuifpui geplaatst en nieuwe ramen. We zijn tevreden over de service en hoe het is geplaatst en netjes afgewerkt.
K Menges uit Erica schreef op 29 maart 2017:
Door montagers nieuwe gevelbekleding en 3 stuks kunststof kozijn laten aanbrengen. Het is heel mooi gelukt en het ziet er prachtig uit. Tijdens de klus nog besloten om ook een nieuwe kunststof aan de schuur van 19 m1 aan te laten brengen. Montagers heeft ook dit binnen 3 dagen geregeld en ook die zit er nu perfect aan. Henk Zagers komt zijn afspraken goed na en de vaklieden zijn heel netjes in hun werk en omgang. Kortom ik vind Montagers echt een aanrader en hij maakt zijn slogan goed waar.
Fam. Stegeman uit Dalfsen schreef op 23 maart 2017:
Prima goede en mooie goten geleverd. De vaklieden hebben het geheel netjes en goed gemonteerd. Zijn netjes in omgangen hebben alles perfect weer aangeveegd en opgeruimd. Dik tevreden en aanrader.
BEL ONS