Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
vincent en mariska uit ens heeft geschreven op 8 oktober 2017:
wij zijn zeer blij met onze nieuwe achtergevel! de vakmannen hebben zeer hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. ook een dikke pluspunt is de gezelligheid van de bouwvakkers ze zijn erg leuk met kinderen. montagers bouw raden wij zeker aan! ze werken precies ze zijn eerlijk en naaien je geen oor aan. ook de extra dingetjes die ze voor ons erbij hebben gedaan is een dik compliment waard! nogmaals bedankt heren we zijn super blij met onze kunstof achtergevel.
I.Cents uit Deventer heeft geschreven op 11 september 2017:
Ik ben zeer tevreden over de afwerking door uw medewerkers en de kwaliteit van het materiaal. Het ziet er zeer mooi uit. Dit systeem is een echte aanrader voor renovatie van houten kozijnen. Mede dat je hierdoor weinig aanpassingen van binnen hoeft te verrichten denk aan bestaande behang of stucwerk.
Germ uit Zwolle heeft geschreven op 10 september 2017:
2 kozijnen keurig vervangen. Goed advies, duidelijke offerte en de klussers hebben nog geadviseerd over wat details en dit keurig uitgevoerd. De werkplek is ook weer netjes veegschoon opgeleverd. Het geadviseerde materiaal ziet er ook erg degelijk uit. Ook nog een nette prijs, aanrader dus.
Alice Olijve uit Vriezenveen heeft geschreven op 13 augustus 2017:
Wij zijn uiterst tevreden over onze nieuwe kozijnen en de plaatsing en afwerking hiervan. Vriendelijke mensen en zeer professioneel.
Henk ter Kleij uit Dalen heeft geschreven op 6 augustus 2017:
Wij zijn zeer tevreden over Montagers. Prettige samenwerking en snel en deskundig dakkapel, goten en windveren laten aankleden. Bij een evt. volgende klus zullen we zeker dit bedrijf overwegen.
Maaike wevers uit Almelo heeft geschreven op 28 juli 2017:
Zeer tevreden! Alles goed verlopen en het resultaat is fantastisch! Ook kleine "probleempjes" zeer professioneel en goed opgelost. Bij de volgende klus zullen we jullie zeer zeker weer inschakelen!
Mooi Gwen uit Dedemsvaart heeft geschreven op 27 juli 2017:
Netjes en snel geleverd! Fijne communicatie, bedrijf is zeer aan te bevelen.
Dennis Lindeboom uit Hoogeveen heeft geschreven op 29 juni 2017:
Huis knapt enorm van op, klantvriendelijk, en netjes gewerkt.
Bennie Hoogland uit Klazinaveen heeft geschreven op 29 juni 2017:
Wij zijn zeer tevreden over de dakgoten en de service van Montagers.
Lambertus Roozeboom uit Dalfsen heeft geschreven op 16 juni 2017:
Montagers heeft bij ons de dagoten vernieuwd en de windveren bekleed. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Het bedrijf krijgt van ons een 10. Een aanbeveling voor elke volgende klant.
Marleen Overgoor uit Deventer heeft geschreven op 2 juni 2017:
We hebben schuifpui geplaatst en nieuwe ramen. We zijn tevreden over de service en hoe het is geplaatst en netjes afgewerkt.
K Menges uit Erica heeft geschreven op 29 maart 2017:
Door montagers nieuwe gevelbekleding en 3 stuks kunststof kozijn laten aanbrengen. Het is heel mooi gelukt en het ziet er prachtig uit. Tijdens de klus nog besloten om ook een nieuwe kunststof aan de schuur van 19 m1 aan te laten brengen. Montagers heeft ook dit binnen 3 dagen geregeld en ook die zit er nu perfect aan. Henk Zagers komt zijn afspraken goed na en de vaklieden zijn heel netjes in hun werk en omgang. Kortom ik vind Montagers echt een aanrader en hij maakt zijn slogan goed waar.
Fam. Stegeman uit Dalfsen heeft geschreven op 23 maart 2017:
Prima goede en mooie goten geleverd. De vaklieden hebben het geheel netjes en goed gemonteerd. Zijn netjes in omgangen hebben alles perfect weer aangeveegd en opgeruimd. Dik tevreden en aanrader.
Roelof Mulder uit Hattem heeft geschreven op 14 maart 2017:
Goed en mooi werk geleverd,wij zijn heel teveden Heel bekaam en goede vakmensen.
Frits De Bruin uit Dalfsen heeft geschreven op 9 maart 2017:
De firma Montagers heeft prima werk geleverd! We zijn erg blij met het resultaat! Voor een nieuwe klus, weten we wie we moeten bellen!..
A.J. Pool uit Meppel heeft geschreven op 24 februari 2017:
Vandaag zijn de tuindeuren geplaatst! Gelukkig klaar in één dag! Het ziet er perfect uit. De afwerking is keurig met deurklemmen en al. Laat nu de zomer maar komen!..
Herman van Dijk uit Annen heeft geschreven op 31 januari 2017:
Montagers heeft bij ons prima kozijnen geleverd en gemonteerd. Nette en aardige jongens over de vloer gehad en alles netjes en volgens planning in orde gemaakt..
Anne Zijlstra uit Wezup heeft geschreven op 21 december 2016:
Keurig werk geleverd. Alles in goed overleg en precies volgens afspraak. Dik tevreden...
Fam. Hoogland uit Hengelo heeft geschreven op 30 september 2016:
Goede service, communicatie zeer goed. Met een prachtig resultaat. Zeer deskundig personeel. Aanrader om hier een klus te laten uitvoeren!..
Reina Kappert uit Emmen heeft geschreven op 12 september 2016:
Ziet er top uit. Dik tevreden. Aanrader!..
BEL ONS