Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Roelof Mulder uit Hattem schreef op 14 maart 2017:
Goed en mooi werk geleverd,wij zijn heel teveden Heel bekaam en goede vakmensen.
Frits De Bruin uit Dalfsen schreef op 9 maart 2017:
De firma Montagers heeft prima werk geleverd! We zijn erg blij met het resultaat! Voor een nieuwe klus, weten we wie we moeten bellen!..
A.J. Pool uit Meppel schreef op 24 februari 2017:
Vandaag zijn de tuindeuren geplaatst! Gelukkig klaar in één dag! Het ziet er perfect uit. De afwerking is keurig met deurklemmen en al. Laat nu de zomer maar komen!..
Herman van Dijk uit Annen schreef op 31 januari 2017:
Montagers heeft bij ons prima kozijnen geleverd en gemonteerd. Nette en aardige jongens over de vloer gehad en alles netjes en volgens planning in orde gemaakt..
Anne Zijlstra uit Wezup schreef op 21 december 2016:
Keurig werk geleverd. Alles in goed overleg en precies volgens afspraak. Dik tevreden...
Fam. Hoogland uit Hengelo schreef op 30 september 2016:
Goede service, communicatie zeer goed. Met een prachtig resultaat. Zeer deskundig personeel. Aanrader om hier een klus te laten uitvoeren!..
Reina Kappert uit Emmen schreef op 12 september 2016:
Ziet er top uit. Dik tevreden. Aanrader!..
Hanneke Huisman uit Hanneke Huisman schreef op 8 september 2016:
Goeie service. Goed produkt. Snel en netjes gewerkt. Mooie prijs De volgende kozijnen halen we ook hier!..
Dhr. Tessensohn uit Zwolle schreef op 6 september 2016:
Wij hebben een keurige en mooie kozijn gekocht bij dit bedrijf. Verloop en contact is naar zeer tevredenheid gegaan. Snel, duidelijk, flexibel en vriendelijk zijn trefwoorden bij dit bedrijf. Dus een aanrader vanuit onze kant..
Peter van de Weide uit Elim schreef op 30 augustus 2016:
Compleet nieuwe kunstof goten en bijpassende windveren aan de woning laten zetten. Onderhoudsvrij en ziet er super mooi uit! Vakmensen aan het werk gehad, die echt verstand van zaken hadden. Top prijs kwaliteit!..
Ryanne en Wesley van Dalen uit Heerenveen schreef op 24 juni 2016:
Prachtig vakwerk geleverd. Precies wat afgesproken was en misschien nog wel mooier. Aardige nette werknemers. Ons huis is echt een paleisje geworden!..
A.J. Last uit Steenwijk schreef op 14 juni 2016:
Zeer concurrerende prijs, oplevering pas als alles in orde is. Vriendelijk personeel. Aanrader..
Floor Paternotte uit Assen schreef op 22 april 2016:
We zochten via Werkspot iemand die de aanbouw aan onze nieuwbouwwoning kon realiseren. Via deze weg in contact gekomen met Montagers. In zeer korte tijd is op vakkundige wijze de aanbouw gerealiseerd. We zijn erg tevreden over de manier waarop er rekening werd gehouden met onze wensen, maar ook met ..
Renze Luimstra uit Sneek schreef op 22 april 2016:
Met een kleine vertraging gestart. Toch voor 18:00 alle kozijnen erin. Alles netjes afgewerkt en opgeleverd. Prettige mensen om over de vloer te hebben...
B. S. uit Leeuwarden schreef op 14 april 2016:
We hebben nu sinds een week onze nieuwe kunststof kozijnen geleverd door montagers. We zijn erg tevreden over het eind resultaat en de service die ons is geboden. Daarvoor onze dank. Ik zal jullie als bedrijf erg aanprijzen en goede reclame maken. Nogmaals bedankt...
Jan E. uit Erm schreef op 14 april 2016:
Montagers heeft bij ons nieuwe precies op maat geschaafde vlonderplanken geleverd en aangebracht op het terras van ons chalet aan het Ermerstrand. De montage ging vlot en vakkundig en alles ziet er weer supper strak uit. Planken waren echt maatwerk en ook voor zoiets kun je dus bij Montagers zijn. Mooi voor elkaar. Gr. Jan.
Suzan D. uit Hoogeveen schreef op 24 maart 2016:
Nadat we een offerte aangevraagd hadden een sneller levering gehad en super tevreden over het eind resultaat. Het ziet er strak uit ! De jongens hebben goed meegedacht. Alle oude beplating netjes afgevoerd. En tot slot een nette afhandeling van het gehele proces...
Manon Ten Brinke uit De Krim schreef op 19 maart 2016:
Hele mooie goten aan ons huis gekregen. Montagers snel ter plekke om in te meten en had van de goten monsters bij zich om te bekijken. Aan de hand daarvan een keuze gemaakt en we hadden de offerte mooi snel in huis. Deze stond ons financieel erg aan en hebben gelijk akkoord gegeven. Onze wens was wel dat het snel zou gebeuren omdat we al lekage hadden. Een week later stond Montagers al voor de deur en zitten zoals te zien is de goten er mooi aan. Montagers een echte aanrader
Wilma Sijbrandij uit Wilma Sijbrandij schreef op 25 februari 2016:
Zo vrij vlot na de eerste fase van voorkant woning die vorig jaar op 30 dec was gedaan toen gelijk maar besloten om ook achterkant maar ook aan te pakken. Ook nu alles weer perfect op tijd en volgens afspraak. Alles netjes en degelijk gemonteerd d.m.v. een goed stelkozijn met de benodigde afdichtingen. Nette en aardigge timmerlieden over de vloer. MONTAGERS echt een aanrader voor iedereen zowel voor prijs als kwaliteit. Gr Wilma.
Bianca Bouman uit Bianca Bouman schreef op 4 februari 2016:
Prima kozijnen ,snelle arbeid en alles volgens afspraak netjes afgewerkt. Montagers een echte aanrader voor iedereen. Gr bianca.
BEL ONS