Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Wilma Sijbrandij uit Wilma Sijbrandij schreef op 29 december 2015:
Prachtig nieuw kozijn in een ochtend met drie man sterk. Wat een verbetering!
Fam. Van Geffen uit Fam. Van Geffen schreef op 18 december 2015:
We zijn erg blij met onze mooie uitbouw. In het voortraject en gedurende de bouw zelf werd er goed met ons meegedacht. Professionele en prettige vakmensen in de omgang! Montagers zullen wij zeker aanbevelen.
Jan Kommer uit Jan Kommer schreef op 11 november 2015:
Zagers offerte voor zes kunststof ramen op de 1e verdieping was zo voordelig dat ik hem vroeg of er iets aan z'n kozijnen mankeerde. Zijn monsters zagen er echter gelikt uit en Zagers maakt een uiterst serieuze indruk dus met hem in zee gegaan. Toen hij met z'n kozijnen voor de deur stond bleek de fabrikant een verkeerde kleur te hebben geleverd. Shit happens en dat kan en dat mag en daar ga ik niet over klagen. Het gaat erom hoe een bedrijf dat oplost want het zijn dit soort momenten waarop een bedrijf kan laten zien wat het echt waard is. Welnu, complimenten voor Zagers. Binnen 3 weken stond hij er weer met een mannetje extra om het werk in één dag te doen ipv. in twee. Er werd snel en vakkundig gewerkt, de afwerking is fraai en het ziet er perfect uit. Een klein extra akkefietje werd incl materiaal en montage eventjes gratis gedaan. Zagers en z'n gezellige, hardwerkende en vakkundige team: vijf sterren en warm aanbevolen.
Jan de Wolde uit Jan de Wolde schreef op 24 oktober 2015:
Gisteren nieuwe kozijnen laten plaatsen door montagers ziet er allemaal netjes uit.
Gusic Gusic uit Gusic Gusic schreef op 23 oktober 2015:
Volgens afspraak geleverd en de afwerking is top. De monteurs zijn vriendelijk en weten wat ze doen. Ik zou zeggen aan degene die besluiten om kunststof kozijnen te nemen, dhr. Zagers nemen. Is vriendelijk en heeft er verstand van. Een dikke aanrader
G. J. V. uit G. J. V. schreef op 23 oktober 2015:
Lang zitten denken om kunststof kozijnen te nemen. In eerste instantie adviseerden de kenners, van oude woningen, mij houten kozijnen. Montagersbouw overtuigde mij dat de kunststof kozijnen van hun weinig tot geen verschil maakten qua uiterlijk van hout. Dit advies opgevolgd en.......het resultaat mag er zeker zijn. Men geeft complimenten betreft het resultaat. Nu zelf zo tevreden dat er nog 2 deuren zijn vervangen van hout in kunststof, tevens 2 dakkapellen compleet in kunststof veranderd. Het gehele dakterras is van composiet kunststof, en de wanden voorzien van keraliet. Wat er voortaan moet worden vervangen zal dan ook in kunststof veranderen. Montagersbouw heeft alles keurig geadviseerd en precies afgewerkt. Top gedaan. Dank hiervoor.
Jaël Bruintjes uit Jaël Bruintjes schreef op 16 oktober 2015:
Snelle en nette levering van de dakgoot. Het plaatsen werd ook netjes gedaan, alles werd netjes en schoon afgeleverd.
Rika ter horst uit Rika ter horst schreef op 21 september 2015:
We zaren altijd op ons terras aan huis pal in de zon en hebben daarom een overkapping laten ontwerpen en uitrekenen door Montagers. Dit was vrij snel accoord en nu nog geen drie weken later staat de overkapping er al. De montage ging vlot en soepel en de timmerlieden waren goed en leuk in omgang. We zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de gehele weg er naar toe.
Jan Koobs uit Jan Koobs schreef op 16 september 2015:
We hadden allang de wens om een overkapping aan te schaffen en kijk nu ,hij staat er en hoe we zijn zeer te vreden hoe alles is gegaan nu genieten van onze overkapping
Arend W. uit Arend W. schreef op 27 augustus 2015:
Nieuwe kunstof kozijnen en kunstof dakkapel gekregen en alles super netjes afgewerkt zeer tevreden.
J.J. uit J.J. schreef op 27 augustus 2015:
Goede en snelle service, mooie afwerking, wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Henk Wanders uit Henk Wanders schreef op 21 augustus 2015:
Laatst zijn onze kunststof kozijnen geplaatst. Doordat de vrachtauto die dag wat vertraging had opgelopen werd er pas gestart om 13.30uur. Met drie man werd het voorbereidende werk gedaan en om 16.00 uur arriveerden de kozijnen. Wat schetst onze verbazing,om 19.00 uur was alles (2 dakkapellen en 1 appart raam) keurig netjes geplaatst! Ook werden de oude kozijnenen het overige afval keurig opgeruimd en afgevoerd! Montagers een prettig bedrijf om zaken mee te doen
David Korenhof uit David Korenhof schreef op 28 juli 2015:
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Henk.Zagers (Montagers). Het contact is erg prettig. Henk reageert snel op telefoon, mail, en ook sms. Hij houd zich aan de afspraken. De Gealan kozijnen waren allemaal perfect op maat. De zzp ers waar hij mee werkt waren prettige mensen en deden hun werk prima. Alles ziet er goed uit en we zijn erg blij met het eindresultaat. Echt een aanrader voor iedereen.
Kirupakarian Kirupkarian uit Kirupakarian Kirupkarian schreef op 13 juni 2015:
Kirupakarian Kirupkarian De levering duurde wat langer dan gepland maar dat lag niet aan de Montagersbouw.Toen het werk eenmaal begon verliep dat heel vlot. De medewerkers van Montagersbouw waren heel vriendelijk.We zijn heel Blij met onze nieuwe kozijnen
BEL ONS