Slide background

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
67 berichten.
Hanneke Huisman uit Hanneke Huisman heeft geschreven op 8 september 2016:
Goeie service. Goed produkt. Snel en netjes gewerkt. Mooie prijs De volgende kozijnen halen we ook hier!..
Dhr. Tessensohn uit Zwolle heeft geschreven op 6 september 2016:
Wij hebben een keurige en mooie kozijn gekocht bij dit bedrijf. Verloop en contact is naar zeer tevredenheid gegaan. Snel, duidelijk, flexibel en vriendelijk zijn trefwoorden bij dit bedrijf. Dus een aanrader vanuit onze kant..
Peter van de Weide uit Elim heeft geschreven op 30 augustus 2016:
Compleet nieuwe kunstof goten en bijpassende windveren aan de woning laten zetten. Onderhoudsvrij en ziet er super mooi uit! Vakmensen aan het werk gehad, die echt verstand van zaken hadden. Top prijs kwaliteit!..
Ryanne en Wesley van Dalen uit Heerenveen heeft geschreven op 24 juni 2016:
Prachtig vakwerk geleverd. Precies wat afgesproken was en misschien nog wel mooier. Aardige nette werknemers. Ons huis is echt een paleisje geworden!..
A.J. Last uit Steenwijk heeft geschreven op 14 juni 2016:
Zeer concurrerende prijs, oplevering pas als alles in orde is. Vriendelijk personeel. Aanrader..
Floor Paternotte uit Assen heeft geschreven op 22 april 2016:
We zochten via Werkspot iemand die de aanbouw aan onze nieuwbouwwoning kon realiseren. Via deze weg in contact gekomen met Montagers. In zeer korte tijd is op vakkundige wijze de aanbouw gerealiseerd. We zijn erg tevreden over de manier waarop er rekening werd gehouden met onze wensen, maar ook met ..
Renze Luimstra uit Sneek heeft geschreven op 22 april 2016:
Met een kleine vertraging gestart. Toch voor 18:00 alle kozijnen erin. Alles netjes afgewerkt en opgeleverd. Prettige mensen om over de vloer te hebben...
B. S. uit Leeuwarden heeft geschreven op 14 april 2016:
We hebben nu sinds een week onze nieuwe kunststof kozijnen geleverd door montagers. We zijn erg tevreden over het eind resultaat en de service die ons is geboden. Daarvoor onze dank. Ik zal jullie als bedrijf erg aanprijzen en goede reclame maken. Nogmaals bedankt...
Jan E. uit Erm heeft geschreven op 14 april 2016:
Montagers heeft bij ons nieuwe precies op maat geschaafde vlonderplanken geleverd en aangebracht op het terras van ons chalet aan het Ermerstrand. De montage ging vlot en vakkundig en alles ziet er weer supper strak uit. Planken waren echt maatwerk en ook voor zoiets kun je dus bij Montagers zijn. Mooi voor elkaar. Gr. Jan.
Suzan D. uit Hoogeveen heeft geschreven op 24 maart 2016:
Nadat we een offerte aangevraagd hadden een sneller levering gehad en super tevreden over het eind resultaat. Het ziet er strak uit ! De jongens hebben goed meegedacht. Alle oude beplating netjes afgevoerd. En tot slot een nette afhandeling van het gehele proces...
Manon Ten Brinke uit De Krim heeft geschreven op 19 maart 2016:
Hele mooie goten aan ons huis gekregen. Montagers snel ter plekke om in te meten en had van de goten monsters bij zich om te bekijken. Aan de hand daarvan een keuze gemaakt en we hadden de offerte mooi snel in huis. Deze stond ons financieel erg aan en hebben gelijk akkoord gegeven. Onze wens was wel dat het snel zou gebeuren omdat we al lekage hadden. Een week later stond Montagers al voor de deur en zitten zoals te zien is de goten er mooi aan. Montagers een echte aanrader
Wilma Sijbrandij uit Wilma Sijbrandij heeft geschreven op 25 februari 2016:
Zo vrij vlot na de eerste fase van voorkant woning die vorig jaar op 30 dec was gedaan toen gelijk maar besloten om ook achterkant maar ook aan te pakken. Ook nu alles weer perfect op tijd en volgens afspraak. Alles netjes en degelijk gemonteerd d.m.v. een goed stelkozijn met de benodigde afdichtingen. Nette en aardigge timmerlieden over de vloer. MONTAGERS echt een aanrader voor iedereen zowel voor prijs als kwaliteit. Gr Wilma.
Bianca Bouman uit Bianca Bouman heeft geschreven op 4 februari 2016:
Prima kozijnen ,snelle arbeid en alles volgens afspraak netjes afgewerkt. Montagers een echte aanrader voor iedereen. Gr bianca.
Wilma Sijbrandij uit Wilma Sijbrandij heeft geschreven op 29 december 2015:
Prachtig nieuw kozijn in een ochtend met drie man sterk. Wat een verbetering!
Fam. Van Geffen uit Fam. Van Geffen heeft geschreven op 18 december 2015:
We zijn erg blij met onze mooie uitbouw. In het voortraject en gedurende de bouw zelf werd er goed met ons meegedacht. Professionele en prettige vakmensen in de omgang! Montagers zullen wij zeker aanbevelen.
Jan Kommer uit Jan Kommer heeft geschreven op 11 november 2015:
Zagers offerte voor zes kunststof ramen op de 1e verdieping was zo voordelig dat ik hem vroeg of er iets aan z'n kozijnen mankeerde. Zijn monsters zagen er echter gelikt uit en Zagers maakt een uiterst serieuze indruk dus met hem in zee gegaan. Toen hij met z'n kozijnen voor de deur stond bleek de fabrikant een verkeerde kleur te hebben geleverd. Shit happens en dat kan en dat mag en daar ga ik niet over klagen. Het gaat erom hoe een bedrijf dat oplost want het zijn dit soort momenten waarop een bedrijf kan laten zien wat het echt waard is. Welnu, complimenten voor Zagers. Binnen 3 weken stond hij er weer met een mannetje extra om het werk in één dag te doen ipv. in twee. Er werd snel en vakkundig gewerkt, de afwerking is fraai en het ziet er perfect uit. Een klein extra akkefietje werd incl materiaal en montage eventjes gratis gedaan. Zagers en z'n gezellige, hardwerkende en vakkundige team: vijf sterren en warm aanbevolen.
Jan de Wolde uit Jan de Wolde heeft geschreven op 24 oktober 2015:
Gisteren nieuwe kozijnen laten plaatsen door montagers ziet er allemaal netjes uit.
Gusic Gusic uit Gusic Gusic heeft geschreven op 23 oktober 2015:
Volgens afspraak geleverd en de afwerking is top. De monteurs zijn vriendelijk en weten wat ze doen. Ik zou zeggen aan degene die besluiten om kunststof kozijnen te nemen, dhr. Zagers nemen. Is vriendelijk en heeft er verstand van. Een dikke aanrader
G. J. V. uit G. J. V. heeft geschreven op 23 oktober 2015:
Lang zitten denken om kunststof kozijnen te nemen. In eerste instantie adviseerden de kenners, van oude woningen, mij houten kozijnen. Montagersbouw overtuigde mij dat de kunststof kozijnen van hun weinig tot geen verschil maakten qua uiterlijk van hout. Dit advies opgevolgd en.......het resultaat mag er zeker zijn. Men geeft complimenten betreft het resultaat. Nu zelf zo tevreden dat er nog 2 deuren zijn vervangen van hout in kunststof, tevens 2 dakkapellen compleet in kunststof veranderd. Het gehele dakterras is van composiet kunststof, en de wanden voorzien van keraliet. Wat er voortaan moet worden vervangen zal dan ook in kunststof veranderen. Montagersbouw heeft alles keurig geadviseerd en precies afgewerkt. Top gedaan. Dank hiervoor.
Jaël Bruintjes uit Jaël Bruintjes heeft geschreven op 16 oktober 2015:
Snelle en nette levering van de dakgoot. Het plaatsen werd ook netjes gedaan, alles werd netjes en schoon afgeleverd.
BEL ONS