Aan- en verbouw

Helderheid vooraf

Het plaatsen van een aan- of uitbouw bij uw woning of bedrijfspand of een verbouwing of renovatie van uw woning of bedrijfspand is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen financieel, maar ook omdat het inbreuk maakt op uw privacy en uw dagelijkse gang van zaken. Daarom wilt u vooraf goed weten waar u aan toe bent. Een goede planning, heldere afspraken en een inzichtelijke offerte. MONTAGERS biedt u altijd helderheid vooraf. Wij komen graag bij u langs om op basis van uw eisen en wensen uw verbouwingsplannen door te spreken. In dit vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen alle alternatieven en mogelijkheden en onmogelijkheden in relatie tot het beschikbare budget, aan bod komen. Mocht u met ons in zee willen gaan, dan ontvangt u vooraf een gespecificeerde offerte, inzichtelijke tekeningen en een realistische planning.

Één aanspreekpunt

Gedurende de werkzaamheden zorgen wij dat u bij een aanspreekpunt terecht kunt voor al uw vragen, problemen, tussentijdse wijzigingen van de plannen, etc. Indien een tussentijdse aanpassing consequenties heeft voor de begroting of de planning, dan communiceren wij daar graag eerst over en bevestigen altijd de gemaakt afspraken.

Oplevering

Voorafgaand aan de oplevering nemen wij de uitgevoerde werkzaamheden graag met u door zodat zowel u als wij met tevredenheid op het project kunnen terug kijken. Wij zijn alleen tevreden als u tevreden bent.

Bouwmanagement, -begeleiding, -toezicht

Sinds enige tijd is Henk Zakers gediplomeerd Technisch Beheerder/ Opzichter Onderhoud. U kunt derhalve bij MONTAGERS ook terecht voor advies en begeleiding van en over uw bouwproject of de inspectie van woning of bedrijfspand als het gaat om onderhoud en renovatie. Wij kunnen voor u een complete onderhouds- meerjarenplanning maken zodat u precies weet waar u wanneer aan toe bent en niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schilderwerk, dakbedekking, kozijnvervanging, etc..

BEL ONS