Gevelbekleding (kunststof)

Minder onderhoud, betere isolatie

Gevels, boeidelen en windveren staan altijd bloot aan de elementen. Regen, wind en zon zorgen ervoor dat gevels na verloop van tijd verkleuren, verbleken, vocht gaan doorlaten etc. Daarnaast is er de vervuiling door fijnstof, roet en andere afvalstoffen in de lucht die maakt dat de aanblik van uw gevel achteruit gaat. Traditionele gevels, boeidelen en windveren vragen dan ook veel onderhoud en moeten met enige regelmaat geheel vervangen worden.

Met kunststof gevelbekleding, boeidelen en windveren bent u van deze problemen af. De hoogwaardige kunststof materialen blijven niet alleen langer goed, ze vragen minder onderhoud, zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn duurzaam en isoleren beter.

MONTAGERS verzorgt het aanbrengen van kunststof bekleding, boeidelen en windveren. Ook voor de renovatie van bestaande gevels en gevelelementen kunt u bij ons terecht. Op deze manier worden complete daken, gevels en dakkapellen met kunststof gevelbekleding, boeidelen en windveren in een nieuw jasje gestoken. Daarna kunt u genieten van een schitterende gevel die niet alleen onderhoudsarm is, maar ook voldoet aan de behoefte aan betere isolatie.

BEL ONS