Over ons

Allround bouwbedrijf 

MONTAGERS is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgezet door Henk Zagers. MONTAGERS is een allround bouwbedrijf met als specialisatie de levering en montage van kunststof en aluminium kozijnen, kunststof gevelbekleding en kunststof boeidelen en windveren, ook voor verbouw en aanbouw kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij MONTAGERS terecht voor bouwmanagement, -begeleiding en -toezicht.

 

Kunststof- en aluminium kozijnen en kunststof gevelelementen

De in- en verkoop van de kunststof en aluminiumkozijnen en kunststofgevelelementen gebeurt geheel door MONTAGERS zelf . Het motto is korte lijnen en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Aan- en verbouw

Aan- en verbouw vormen naast de inkoop en montage van kunststof en aluminium kozijnen en kunststof gevelelementen de hoofdactiviteiten van MONTAGERS. Wij verzorgen de complete aan- of verbouw van uw woning of bedrijfspand vanaf de tekening tot en met de oplevering. U heeft daarbij altijd één aanspreekpunt tot uw beschikking. Ook hier gelden korte lijnen en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

Bouwmanagement, -begeleiding en toezicht

Daarnaast kunt u bij MONTAGERS terecht voor het management, de begeleiding van en het toezicht op bouwprojecten. Na ruim 14 jaar ervaring te hebben opgedaan als uitvoerder is Henk Zagers sinds 2014 ook gediplomeerd voor het aansturen van en  toezicht houden op diverse bouwprojecten. Bent u derhalve op zoek naar iemand die uw bouwproject begeleidt of toezicht houdt op de uitvoering van de werkzaamheden, dan bent u bij MONTAGERS aan het juiste adres.
Kortom MONTAGERS is een jong bedrijf maar wel met een brede ervaring waar u op verschillende vlakken gebruik van kunt maken. Een duizendpoot die zich niet op een ding wil richten maar de uitdaging zoekt om u zo goed en goedkoop mogelijk maar toch met uitstekende kwaliteit van dienst te zijn.

Meer weten? Neem contact op

Er is altijd meer mogelijk dan u vooraf denkt. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en uw eisen, wensen en ideeën te bespreken. Wilt u weten wat Montagersbouw voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon.

BEL ONS