Renovatie

Voor elk soort renovatie

Schakel Montagers Bouw in als u een kleine of uitvoerige renovatie in de planning heeft staan. Onze vakmensen hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Onze specialiteit ligt in het realiseren en renoveren van kunststof en aluminium kozijnen, goten, gevelbekleding en boeielementen. Maar kunststof is niet het enige materiaal waar we mee werken. Zo kunt u ook bij ons terecht voor aluminium kozijnen en serres en houten artikelen, zoals tuinmeubelen, veranda’s, tuinhuisjes, schuren en speeltoestellen. Maar ook voor het renoveren van een dakkapel of openslaande tuindeuren draaien wij onze hand niet om. Benader ons nu voor uw renovatie via 06-13753395.

Waarom ons inschakelen voor een renovatie?

Het is erg verstandig Montagers Bouw in te schakelen voor een renovatie. Wij zijn namelijk zoveel meer dan een lukraak klusbedrijf. Montagers Bouw is een jong en dynamisch bedrijf, opgestart in 2013 door Henk Zagers. Na ruim 14 jaar ervaring te hebben opgedaan als uitvoerder, is Henk sinds 2014 ook geschoold voor het aansturen, toezicht houden en advies geven van diverse bouwprojecten. Dit maakt ons ook uw geschikte partner voor bouwmanagement, advies en begeleiding tijdens een renovatie. Wij voeren het renoveren eigenhandig uit én u kunt bij ons terecht voor deskundig advies. U heeft daardoor maar één contactpersoon voor uw volledige project. Geef aan ons door wat uw wensen zijn.

Informatie over onze aanpak

Wij verzorgen onze in- en verkoop geheel eigenhandig. Dit doen we bewust, zodat we de beste producten aan kunnen bieden tegen de laagste prijs. Tegenover onze opdrachtgevers hanteren we korte lijnen. Wij bespreken uitvoerig uw wensen met u, zodat wij volledig maatwerk kunnen leveren. Ook horen wij uw eigen ideeën graag, zodat we die op kunnen nemen in het project. Wilt u ons enkel inschakelen voor het bouwen of renoveren van objecten, of wenst u ook gebruik te maken van ons kritisch en vakkundig advies? Laat het ons vrijblijvend weten.

Wat wij zoal voor u kunnen renoveren

Omdat wij werken volgens een zeer veelzijdige aanpak, kunnen wij vrijwel elke renovatie oppakken. Hierbij enkele suggesties van zaken die wij voor u kunnen renoveren:

  • Kozijnen
  • Schuifpui
  • Dakkapel
  • Tuinhuisje
  • Gevelbekleding

Neem contact met ons en maak een afspraak.

Wanneer kan de renovatie van start gaan?

Wij bespreken graag uw wensen aangaande de geplande renovatie. Wij werken in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Neem contact op met Montagers Bouw via 06-13753395, info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan informeren wij u spoedig over wat wij tijdens een renovatie voor u kunnen betekenen!

Renovatie

 

Renovatie

BEL ONS