Kunststof goten

Interesse in een goot van kunststof?

Montagers Bouw levert en monteert diverse soorten en modellen kunststof goten. Deze goten worden volledig uit 1 lengte gemaakt. Eventuele eind-hoekoplossingen en de afvoeren worden in de fabriek gelast. Hierdoor zijn ze 100% waterdicht. De goten worden door ons eigenhandig of door een gespecialiseerde partner van de betreffende fabriek ter plekke ingemeten. De levertijd na het inmeten zal zo’n 2 dagen bedragen. Het grote voordeel hiervan, is dat de goot speciaal voor uw woning op maat wordt gemaakt. Neem nu contact met ons op via 06-13753395 als u interesse heeft in kunststof goten.

Voordelen van goten van kunststof

Wij sommen graag enkele voordelen van onze werkwijze en producten op:

  • Alles wordt uit één stuk gemaakt
  • Uw goten worden zeer snel geleverd
  • Monteren gebeurt zeer eenvoudig en snel
  • Kunststof is onderhoudsarm (alleen schoonmaken)
  • Kies uit een grote diversiteit aan modellen en afmetingen

De voordelen van nieuwe goten

De vakmensen van Montagers Bouw zijn gespecialiseerd in meer dan enkel de constructie van een kunststof goot. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw oude goot renoveren. Maar ook zijn wij uw ideale partner als u op zoek bent naar nieuwe boeien en/of gevelelementen. Dankzij deze veelzijdige werkwijze kunnen wij complete dakkapellen met kunststof gevelbekleding, boeien en kozijnen in een nieuw jasje steken. U houdt als resultaat een onderhoudsarm, prima geïsoleerd en duurzaam geheel over. Heeft u hier behoefte aan? Schakel ons dan direct in.

Kunststof goten

Meer over Montagers Bouw

Montagers Bouw is een dynamisch bedrijf, in 2013 opgestart door Henk Zagers. Onze in- en verkoop verzorgen we geheel eigenhandig. Wij hanteren korte lijnen en bieden goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij maken alles op maat. Heeft u zelf ideeën? Laat ons deze dan vooral weten. Ons is geen uitdaging te groot! Naast dat wij zelf producten fabriceren, leveren en monteren en ingeschakeld kunnen worden voor bouw- of renovatieprojecten, zijn wij ook goed thuis in bouwmanagement. Wij leveren graag passend advies en begeleiding voor bouwwerken. Waar wilt u ons voor inschakelen?

Behoefte aan kunststof goten?

Overweegt u een nieuwe goot van kunststof te laten monteren? Schakel hiervoor dan Montagers Bouw in. Wij zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Bel naar 06-13753395, mail naar info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien uw pand graag van optimale kunststof goten!

BEL ONS