Kunststof kozijnen

Overweegt u een kozijn van kunststof?

Als u interesse heeft in kunststof kozijnen, dan is Montagers Bouw uw complete partner. Wij verzorgen graag de fabricage, levering en montage van uw kozijnen. Omdat wij goede relaties hebben met de beste merken, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegenover zeer betaalbare tarieven. Omdat onze vakmensen bovendien al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw, weet u zeker met een bekwame partij zaken te doen. Schakel ons direct in als u nieuwe kunststof kozijnen wenst.

Onze aanpak als wij kozijnen mogen maken

Montagers Bouw verzorgt de montage van kunststof kozijnen van A tot Z. Wij werken met nette en duidelijke offertes, zodat u vooraf duidelijk weet wat u van ons kunt verwachten. Wij verzorgen ook de inkoop van onze producten. Hiervoor wordt samengewerkt met diverse inkoopmanagers. Zo kunnen we een goede en vertrouwde inkoop garanderen. De inkoopmanagers regelen de beste, maar ook de goedkoopste kozijnen voor u. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Dat kunnen we dan weer goed gebruiken in ons aanbod. Een goed voorbeeld hiervan is dat wij nu ook driedubbel oftewel triple beglazing leveren.

Bewezen merken voor een kunststof kozijn

Zoals gezegd werken wij samen met de beste merken. Zo weten wij zeker dat wij kozijnen bij u installeren van hoogstaande kwaliteit. Onze kozijnen dragen een zeer lange levensduur en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Wellicht heeft u al een voorkeur voor één van de volgende merken:

  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Gealan
  • Schuco
  • Aluplast
  • Blyweert

Kunststof kozijn

Kunststof kozijn

Twee soorten kunststof profielen

Kozijnen van kunststof zijn grofweg op te delen in twee categorieën. Er is het zogenoemd ‘Hollands verdiept’ profiel en het ‘standaard vlak’ profiel. Het Hollands verdiepte profiel heeft (afhankelijk van het merk) een inbouwdiepte van circa 100 t/m 120 mm. Het standaard vlak profiel heeft een inbouwdiepte van 70 of 82 mm. Een kozijn wordt standaard in de kleuren crème RAL 9001 en in wit RAL 9016 geleverd, maar ook andere standaard RAL kleuren zijn mogelijk, zowel in houtnerf als in gladde uitvoering. Wat zijn uw wensen? Geef ze direct aan ons door!

Behoefte aan kunststof kozijnen?

Heeft u interesse in een nieuw, duurzaam en onderhoudsvrij kozijn van kunststof? Neem dan contact op met Montagers Bouw. Wij zijn actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Vraag een vrijblijvende offerte aan door te bellen naar 06-13753395, te mailen naar info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Dan helpen wij u graag aan de juiste kunststof kozijnen!

BEL ONS