Aluminium kozijnen

Uw contact voor onderhoudsarme kozijnen

Heeft u interesse in aluminium kozijnen? Kies dan voor Montagers Bouw. Wij bieden u duurzame en energiezuinige oplossingen. Met een aluminium kozijn bent u verzekerd van sterke, onderhoudsarme vensters. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Alles wat wij realiseren is puur maatwerk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor uw nieuwe aluminium kozijnen via 06-13753395.

Welke keuzes maakt u voor uw nieuwe kozijnen?

Als u behoefte heeft aan een nieuw kozijn, dan is het belangrijk dat u bepaalt wat uw keuze qua onderhoud is. Geen zorgen, onze kozijnen zijn allemaal onderhoudsarm. Wij kopen deze zelf in bij de beste merken, zodat wij een perfecte afweging kunnen maken tussen kwaliteit en prijs. Omdat wij duurzame producten fabriceren en monteren, geniet u straks van een kozijn met een zeer lange levensduur. Andere keuzes die u kunt maken betreffen de stijl, kleur, de energiezuinigheid en eventuele inbraakpreventie. Een kozijn van aluminium is stabiel, onderhoudsarm en zeer sterk. Lees verder voor meer unieke eigenschappen.

Eigenschappen van aluminium

Naast dat kozijnen van aluminium onderhoudsarm, sterk en bestand tegen weer en wind zijn, beschikken ze nog over veel meer mooie eigenschappen. Zo trekt dit materiaal niet krom. Daarnaast zorgt de speciaal aangebracht laklaag ervoor dat uw kozijn krasbestendig is. Deze laklaag geeft het materiaal tevens een mooie, natuurlijke uitstraling. Een volgend voordeel is dat het materiaal zeer lichtgewicht is en in vrijwel elke vorm gerealiseerd kan worden. Laat u adviseren door onze vakmensen als u interesse heeft in een kozijn van dit bijzondere materiaal.

 

v

 

Aluminium kozijnen

Onze samenwerking voor het beste resultaat

Om het allerbeste resultaat te kunnen leveren, werken wij voor onze aluminium producten samen met Vastgoed Kozijnservice uit Hengelo. Vastgoed Kozijnservice is gespecialiseerd in het realiseren van een kozijn en bijvoorbeeld serres. Voor u verandert er uiteraard niets. Wij blijven uw enige contactpersoon voor het gehele project. U ontvangt van ons een uitgewerkt ontwerp, wij verzorgen de levering en monteren het kozijn netjes en snel. Deze voldoet uiteraard uit alle kwaliteitsnormen. Voor het ontwerp gebruiken wij een ingenieus tekenprogramma, waarmee wij snel en gedetailleerd uw wensen op papier krijgen.

Behoefte aan aluminium kozijnen?

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten voorzien van nieuwe kozijnen? Schakel voor deze dienst de vakmensen van Montagers Bouw in. Zij zijn actief in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Vraag een vrijblijvende offerte aan, mail naar info@montagersbouw.nl, bel naar 06-13753395 of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij realiseren graag duurzame, onderhoudsarme en stevige aluminium kozijnen bij u!

BEL ONS