Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Emmen

Van renovatie tot kunststof kozijnen in Emmen

Montagers Bouw is in 2013 gestart als bedrijf. De oprichter Henk Zagers is een ware professional die zijn sporen meer dan verdiend heeft in de bouw. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop en montage van aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een renovatie of het plaatsen van kunststof goten. Maar Henk Zagers heeft niet alleen ervaring in de bouw, hij heeft ook nog eens zijn diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud behaald. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aluminium kozijnen en kunststof kozijnen

Wilt u een ruime keuze in Emmen op het gebied van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen? Henk Zagers heeft een ruim aanbod als het op kunststof kozijnen en aluminium kozijnen aankomt. Hierdoor vindt u vast en zeker de kunststof kozijnen of aluminium kozijnen die u zoekt voor uw pand in Emmen. Wij bieden u de keuze uit de volgende merken:

  • Blyweert
  • Schuco
  • Aluplast
  • Gealan
  • Rehau
  • Veka
  • Aluprof

Kunststof goten in Emmen?

Overweegt of wilt u kunststof goten voor uw pand? U vindt bij ons een ruime keuze aan kunststof goten. Zo kunt u de kunststof goten kiezen die u wilt. De kunststof goten worden 100% waterdicht gemaakt. En Montagers Bouw voert ook de montage in Emmen uit.

Op zoek naar kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding is een toevoeging aan uw pand in Emmen. Zo krijgt uw pand door kunststof gevelbekleding een mooier uitstraling. Onze kunststof gevelbekleding is van een hoge kwaliteit en kan jaren meegaan.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Emmen
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Emmen

Dakkapel als toevoeging op uw pand

Ten eerste zal het plaatsen van een dakkapel in Emmen ervoor zorgen dat u meer ruimte krijgt. Maar dat is niet het enige voordeel van een dakkapel. Deze kan er namelijk ook voor zorgen dat de waarde van uw pand stijgt. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een dakkapel? Neem contact op.

Gaat u voor een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Een schuifpui of openslaande tuindeuren? Een schuifpui is zeer betaalbaar en laat ook nog eens veel licht door. Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van openslaande tuindeuren? Wij adviseren u graag, ook als u vragen heeft over een schuifpui.

Benader ons vanuit Emmen

Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit in de provincies Drenthe, Friesland, Overijssel, Flevoland en Groningen. U kunt ons bellen op 06-13753395. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@montagersbouw.nl. Wij hebben aluminium kozijnen, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen, openslaande tuindeuren, een schuifpui, dakkapel, kunststof goten. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een renovatie.

BEL ONS