Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hattem

Montagers Bouw, renovatie in Hattem en meer

Montagers Bouw is opgericht in 2013 door Henk Zagers. Wij zijn voornamelijk actief met de verkoop van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen en de montage hiervan. Maar ook op het gebied van renovatie bent u bij Montagers Bouw aan het juiste adres. Henk Zagers heeft in 2014 zijn diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud behaald. Hierdoor kan Montagers Bouw u het juiste advies geven en toezicht houden bij bouwprojecten en renovatie bij u in Hattem. Henk Zagers heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouw, waarvan 14 jaar als uitvoerder. Hierdoor kan Henk Zagers u goed onderbouwde maar ook praktische en praktijkgerichte adviezen geven. Ons motto is: korte lijnen en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Kunststof – of aluminium kozijnen in Hattem?

Montagers Bouw kan de montage van uw kunststof kozijnen of aluminium kozijnen verzorgen bij u in Hattem. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 20 jaar ervaring in de bouw. Montagers regelt alles van de verkoop van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen tot de montage hiervan. Voor onze kunststof kozijnen en aluminium kozijnen werken wij met de volgende merken:

  • Schuco
  • Aluplast
  • Gealan
  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Blyweert

Kunststof goten in Hattem

Montagers Bouw levert en monteert diverse soorten en modellen kunststof goten. Eventuele eind hoekoplossingen en de afvoeren van de kunstof goten worden in de fabriek gelast. Hierdoor zijn deze dus 100% waterdicht gefabriceerd. De kunststof goten worden door Montagers Bouw of samen met iemand van de fabriek ter plekke ingemeten.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hattem

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hattem

Kunststof gevelbekleding in Hattem

Kunststof gevelbekleding kan bijdrage aan de waarde van uw huis. Kunststof gevelbekleding is duurzaam en gaat een lange tijd mee. Laat u door Montagers Bouw adviseren over wat voor een soort kunstof gevelbekleding geschikt is in uw situatie. Wij denken graag met u mee.

Wilt een dakkapel voor uw huis in Hattem?

Een dakkapel kan een goede toevoeging voor uw huis zijn. De waarde gaat omhoog en u krijgt meer ruimte door een dakkapel. Laat u door Montagers Bouw adviseren over de mogelijkheden van een dakkapel.

Wilt u een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Een schuifpui laat meer zonlicht binnen en door een groot aanbod vallen de kosten hiervan ook mee. Montagers Bouw kan uw schuifpui installeren. Maar ook als u openslaande tuindeuren wilt, dan kunnen wij deze ook monteren bij u. Of u nu kiest voor een schuifpui of openslaande tuindeuren. Wij zorgen dat deze gemonteerd worden.

Contact met Montagers Bouw vanuit Hattem

Montagers Bouw is voornamelijk actief in de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Wilt u meer weten over wat Montagers Bouw voor u kan betekenen in Hattem? Neem dan vrijblijvend contact op en bel naar 06-13753395. U kunt ook een mail sturen naar info@montagersbouw.nl. Bij Montagers Bouw bent u aan het juiste adres voor: Aluminium kozijnen, kunststof kozijnen, kunststof goten, kunststof gevelbekleding, renovatie, dakkapel, schuifpui en openslaande tuindeuren.

BEL ONS