Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Heerenveen

Interesse in kunststof kozijnen of een dakkapel in Heerenveen?

Bij Montagers Bouw bent u aan het juiste adres als u aluminium of kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding wenst in Heerenveen. Maar dat is niet alles. Staat er een realisatie of renovatie van een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren op de planning? Ook dan staan wij garant voor een prima kwaliteit en betaalbare tarieven. Wij hebben al 20 jaar ervaring in het realiseren van een aluminium of kunststof kozijn in Heerenveen.

Kenmerken van onze kunststof kozijnen, goten en gevelbekleding

Wij kopen zelf onze kunststof goten, kozijnen en gevelbekleding in. Zo zorgen wij ervoor enkel de beste en best betaalbare producten te leveren. Wij monteren 100% waterdichte goten. Onze kunststof gevelbekleding is zeer duurzaam en draagt een lange levensduur. Onze kozijnen kunnen wij precies op maat voor u maken. En omdat al onze vakmensen alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, kunt u prima bij ons terecht voor bijvoorbeeld driedubbele oftewel triple beglazing!

Kozijnen van de beste merken

Als u ons inschakelt in Heerenveen, dan monteren wij een kozijn van één van de volgende bewezen merken:

  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Gealan
  • Schuco
  • Aluplast
  • Blyweert

Dit is onze partner als we aluminium kozijnen realiseren in Heerenveen

Een kunststof kozijn maken we geheel in eigen beheer. Maar als u een aluminium kozijn wenst, dan werken wij samen met Vastgoed Kozijnservice uit Hengelo. Uiteraard blijven wij wel het gehele project uw enige contactpersoon. Van het ontwerp, via de levering tot het monteren van uw aluminium kozijnen. Maak kennis met ons tekenprogramma en zie hoe deze snel en gedetailleerd uw wensen op papier zet. Wij realiseren graag voor u maatwerk aluminium kozijnen die aan alle kwaliteitsnormen voldoen.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Heerenveen
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Heerenveen

Schakel ons in voor een bouw of renovatie

Als u in Heerenveen geen nieuw kozijn, goten of gevelbekleding behoeft, maar wel een bouw of renovatie in de planning heeft staan, bieden wij ook de uitkomst. Wij verzorgen zowel het materiaal, de fabricage en de montage van uw dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren. Als wij een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren realiseren, bieden wij uniek maatwerk. Bij de renovatie van uw schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel staat bij ons kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid voorop.

Contact met ons opnemen vanuit Heerenveen

Wilt u dat wij nieuwe aluminium of kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding bij u komen realiseren in Heerenveen? Of mogen wij een renovatie of bouw van een schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel verzorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Montagers Bouw. Bel naar 06-13753395, mail naar info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij maken graag een nadere afspraak met u in Heerenveen!

BEL ONS