Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Ommen

Renovatie en meer door Montagers Bouw bij u in Ommen

Henk Zagers heeft in 2013 Montagers Bouw opgericht. Wij richten ons voornamelijk op de verkoop en montage van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Maar wij doen meer, zo bent u voor een renovatie ook bij ons bedrijf aan het juiste adres. In 2014 heeft Henk Zagers het diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud behaald. Door zijn ervaring en kennis kan Henk Zagers u gedegen advies geven en u ondersteunen bij bouwprojecten en renovatie bij u in Ommen. Door zijn 20 jaar ervaring in de bouw, waarvan 14 jaar als uitvoerder, kan Henk Zagers u het advies geven dat u nodig heeft. Het motto van Montagers Bouw is: “Korte lijnen en een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs”.

Wilt u aluminium kozijnen of kunststof kozijnen?

Wilt u de montage van uw kunststof kozijnen of aluminium kozijnen uitbesteden in Ommen? Schakel dan Montagers Bouw in. Deze maakt gebruik van 20 jaar ervaring voor het monteren van uw aluminium kozijnen of kunststof kozijnen. Bij ons heeft u in Ommen ook de keuze uit verschillende merken op het gebied van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Wij werken met de volgende merken:

  • Gealan
  • Veka
  • Rehau
  • Aluplast
  • Aluprof
  • Schuco
  • Blyweert

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Ommen

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Ommen

Kunststof goten voor u in Ommen

Wij hebben meerdere modellen en soorten kunststof goten. In de fabriek worden eventuele eind hoekoplossingen en de afvoeren gelast. Hierdoor kunnen wij 100% garantie geven op waterdichtheid. Wij zullen alleen of samen met iemand van de fabriek de kunststof goten inmeten.

Op zoek naar kunststof gevelbekleding in Ommen?

De waarde van uw huis kan stijgen door te kiezen voor kunststof gevelbekleding. Tevens is kunststof gevelbekleding duurzaam en kunt u er voor een lange tijd van genieten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding? Montagers Bouw adviseert u graag hierbij.

Kies voor een dakkapel in Ommen

Wist u dat een dakkapel een goede toevoeging is voor uw huis? Uw huis zal in waarde stijgen en door een dakkapel krijgt u ook meer ruimte. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel? Benader dan Montagers Bouw voor het bespreken van de mogelijkheden.

Kiest u voor openslaande tuindeuren of een schuifpui?

Door te kiezen voor een schuifpui krijgt u meer zonlicht in uw huis. Ook vallen de kosten van een schuifpui enorm mee door het grote aanbod. Wilt u openslaande tuindeuren? Benader ons voor de montage hiervan. Waar u ook voor gaat, een schuifpui of openslaande deuren, wij zorgen dat deze vakkundig worden geplaatst.

Benader Montagers Bouw vanuit Ommen

Wij zijn als bedrijf voornamelijk actief in de provincies: Friesland, Groningen, Flevoland, Drenthe en Overijssel. Wilt u meer weten over wat ons bedrijf voor u kan betekenen in Ommen? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 06-13753395. Ook kunt u mailen naar info@montagersbouw.nl. Montagers Bouw voor kunststof kozijnen, kunststof goten, aluminium kozijnen, renovatie, openslaande tuindeuren, kunststof gevelbekleding, schuifpui en dakkapel.

BEL ONS