Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Steenwijk

Interesse in kunststof kozijnen of een dakkapel in Steenwijk

Schakel Montagers Bouw in als u interesse heeft in aluminium of kunststof kozijnen, kunststof goten of gevelbekleding in Steenwijk. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor de realisatie of renovatie van een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren. Welke dienst wij ook voor u uitvoeren, wij staan voor prima kwaliteit en betaalbare tarieven. Ook hebben wij al 20 jaar ervaring in het werken met het beste aluminium en kunststof in Steenwijk.

Kenmerken van onze kunststof kozijnen, goten en gevelbekleding

Omdat wij zelf onze kunststof goten, kozijnen en gevelbekleding inkopen, kunnen we de beste en best betaalbare producten leveren. Zo zijn onze goten 100% waterdicht. Onze gevelbekleding draagt een lange levensduur en is zeer duurzaam. Onze kozijnen zijn volledig en uniek maatwerk. Wij houden bovendien alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Bestel via ons bijvoorbeeld driedubbele oftewel triple beglazing!

Onze kozijnen komen van de beste merken

Wilt u een nieuw kozijn in Steenwijk? Dan bestellen wij deze bij één van de volgende bewezen merken:

  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Gealan
  • Schuco
  • Aluplast
  • Blyweert

De expert in aluminium kozijnen nabij Steenwijk

Een kunststof kozijn kunnen we eigenhandig voor u realiseren. Maar als u een aluminium kozijn of serre wenst, schakelen wij Vastgoed Kozijnservice uit Hengelo in. Geen zorgen, wij blijven het gehele project uw enige contactpersoon. U ontvangt van ons het ontwerp, wij verzorgen de levering en de montage van uw aluminium kozijnen. Deze voldoen uiteraard aan alle kwaliteitsnormen. Voor de realisatie van aluminium kozijnen of een serre gebruiken wij ons ingenieuze tekenprogramma. Dit zet snel en gedetailleerd uw wensen op papier.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Steenwijk
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Steenwijk

Uw partner voor een bouw of renovatie

Heeft u in Steenwijk geen behoefte aan een nieuw kozijn, goten of gevelbekleding, maar staat er een bouw of renovatie in de planning? Ook dan bieden wij de uitkomst. Wij regelen voor u het materiaal, realiseren de fabricage en verzorgen de montage van uw dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren. Een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren van ons is puur maatwerk. Bij de renovatie van uw schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel houden wij kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid centraal.

Onze contactgegevens vanuit Steenwijk

Heeft u interesse in nieuwe aluminium of kunststof kozijnen, kunststof goten of kunststof gevelbekleding in Steenwijk? Of wilt u dat wij de renovatie of bouw van een schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel verzorgen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel naar Montagers Bouw via 06-13753395, mail naar info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden in Steenwijk!

BEL ONS