Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Zuidwolde

Van kunststof kozijnen tot een renovatie in Zuidwolde

In 2013 is Henk Zagers gestart met Montagers Bouw. Ons specialisme ligt in de verkoop en montage van aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Maar wij doen meer. Zo kunnen wij ook een renovatie voor u realiseren. Tevens heeft Henk Zagers ook de benodigde kennis door zijn diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud. Zo weet u dat u werkt met een vakman in Zuidwolde die zijn sporen meer dan verdiend heeft. Wilt u een renovatie? Bespreek dan met ons wat uw wensen zijn.

Wilt u aluminium kozijnen of kunststof kozijnen?

Wij vinden het belangrijk dat u in Zuidwolde de keuze heeft uit verschillende kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Daardoor is bij ons het aanbod groot en heeft u een ruime keuze in Zuidwolde. Wij bieden u de keuze uit de volgende merken op het gebied van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen:

  • Veka
  • Schuco
  • Aluprof
  • Aluplast
  • Blyweert
  • Gealan
  • Rehau

Is uw keuze gevallen op kunststof goten in Zuidwolde?

Wij bieden u een ruim aanbod in kunststof goten. Zo zijn er altijd kunststof goten die perfect passen bij uw situatie. Wist u dat wij de kunststof goten 100% waterdicht maken? Tevens verzorgen wij de montage en hoeft u hier geen andere partij voor in te schakelen.

Uw pand in Zuidwolde en kunststof gevelbekleding

Als u kiest voor kunststof gevelbekleding zal uw pand er beter uit gaan zien. De kunststof gevelbekleding gaat lang mee en is duurzaam. Het is zelfs mogelijk dat door kunststof gevelbekleding de waarde van uw pand zal stijgen.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Zuidwolde
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Zuidwolde

Waarom een dakkapel in Zuidwolde?

Een dakkapel zorgt ten eerste voor meer ruimte in uw huis. De investering die u doet in een dakkapel verdient zichzelf ook terug. Zo zal de waarde van uw huis stijgen door de toevoeging van een dakkapel. Wij raden aan om uw dakkapel te laten plaatsen door een bedrijf zoals Montagers Bouw.

Kiest u een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Op het moment dat u kiest voor een schuifpui, kiest u voor een ruim aanbod. Doordat het aanbod van schuifpuien zo groot is, is deze ook betaalbaar. U kunt natuurlijk wel kiezen uit verschillende prijsklassen. Maar dan nog is een schuifpui betaalbaar. Openslaande tuindeuren is ook een mogelijkheid. Wij zullen de openslaande tuindeuren ook bij u monteren. Waar kiest u voor een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Wij helpen u graag in Zuidwolde

U vindt ons voornamelijk in de provincies Overijssel, Groningen, Drenthe, Flevoland, en Friesland. Zo zijn wij ook actief in Zuidwolde. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-13753395. Ook kunt u een mail sturen naar info@montagersbouw.nl. Wij hebben openslaande tuindeuren, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen, schuifpui, dakkapel, kunststof goten, aluminium kozijnen en ook kunt u bij ons terecht voor een renovatie.

BEL ONS