Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Assen

Voor kunststof kozijnen, goten en gevelbekleding in Assen

Montagers Bouw is een vakkundige specialist in omgeving Assen op het gebied van aluminium of kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Wij staan garant voor een prima kwaliteit en een betaalbare prijs. Of wij nou met aluminium of kunststof werken. Ook zijn wij in te schakelen voor de realisatie of renovatie van een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren in Assen.

Als u kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding wenst

Wij zijn graag uw partner als u kunststof goten, kozijnen en gevelbekleding wenst. Onze goten worden in de fabriek gelast en zijn 100% waterdicht. Onze gevelbekleding is zeer duurzaam en gaat lange tijd mee. Voor deze producten en onze kozijnen verzorgen wij de inkoop zelf. Hierdoor weten we de beste en de goedkoopste producten te regelen. Wij houden onszelf voortdurend op de hoogte van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor driedubbele oftewel triple beglazing.

Wij leveren ook aluminium kozijnen in Assen

Wilt u iets anders dan een kozijn van kunststof? Kies dan voor strakke aluminium kozijnen. Samen met onze partner Vastgoed Kozijnservice uit Hengelo maken wij precies wat u wenst. Uiteraard behoudt u ons als enige contactpersoon. Van ons krijgt u het ontwerp, wij verzorgen de levering en de montage van uw aluminium kozijnen. Met ons tekenprogramma krijgen wij snel en gedetailleerd uw wensen op papier. Niet geheel onbelangrijk is dat onze aluminium kozijnen in Assen aan alle kwaliteitsnormen voldoen.

Verschillende merken kozijnen

Welk merk past het best bij uw pand in Assen? Wij leveren verschillende merken aluminium kozijnen en kunststof kozijnen van:

  • Schuco
  • Aluplast
  • Gealan
  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Blyweert

Schakel ons in voor een bouw of renovatie

Behoeft u geen nieuw kozijn, goten of gevelbekleding in Assen, maar heeft u ons nodig voor een bouw of renovatie? Laat ons dan die dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren aanpakken. Wij zorgen voor het materiaal, de fabricage en de montage. U bent dan verzekerd van topkwaliteit en maatwerk. Wilt u een compleet nieuwe dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren? Of bent u op zoek naar een specialist voor een renovatie aan uw schuifpui, openslaande tuindeuren in Assen of dakkapel? Wij bieden altijd de oplossing.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Assen
 
 
 
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Assen

Onze contactgegevens vanuit Assen

Wilt u in Assen nieuwe aluminium kozijnen of kunststof kozijnen, kunststof goten of kunststof gevelbekleding? Of heeft u behoefte aan onze diensten voor een renovatie of bouw van een schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel Montagers Bouw via 06-13753395, mail naar info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij leveren en monteren snel in Assen!

BEL ONS