Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Groningen

Uw contact voor kunststof kozijnen of een dakkapel in Groningen

Montagers Bouw is een veelzijdige en vakkundige specialist in omgeving Groningen als het om aluminium of kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding gaat. Maar wij staan ook voor u klaar als u een realisatie of renovatie van een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren wenst. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring, staan garant voor een prima kwaliteit, betaalbare prijzen en werken in Groningen met kwalitatief hoogstaand aluminium en kunststof.

Ons aanbod in kunststof kozijnen, goten en gevelbekleding

Graag vertellen wij u wat meer over onze kunststof goten, kozijnen en gevelbekleding. Zo zijn onze goten gegarandeerd 100% waterdicht. Onze kunststof gevelbekleding kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en lange levensduur. Onze kozijnen kopen we in bij bewezen merken. Dit maakt het ons mogelijk te kiezen voor de beste en de goedkoopste producten. Al onze vakmensen houden bovendien alle nieuwe innovaties en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo kunt u bij ons driedubbele oftewel triple beglazing bestellen vanuit Groningen.

Diverse bewezen merken

De bewezen merken waar wij onze kozijnen bij inkopen, zijn de volgende:

  • Schuco
  • Aluplast
  • Gealan
  • Veka
  • Rehau
  • Aluprof
  • Blyweert

Interesse in aluminium kozijnen in Groningen?

Naast dat wij een kunststof kozijn bij u kunnen realiseren, is er ook de optie voor een aluminium kozijn. Deze maken wij met behulp van Vastgoed Kozijnservice uit Hengelo. Ondanks deze samenwerking blijven wij uw enige contactpersoon voor het gehele project. Wij leveren het ontwerp, wij verzorgen de levering en wij monteren uw aluminium kozijnen. Ontdek hoe ons tekenprogramma snel en gedetailleerd uw wensen op papier krijgt. Dan beschikt u straks over maatwerk aluminium kozijnen die aan alle kwaliteitsnormen voldoen.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Groningen
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Groningen

Als er een bouw of renovatie in de planning staat

Hoeven wij bij u in Groningen geen nieuw kozijn, goten of gevelbekleding te realiseren? U kunt ons ook inschakelen voor de bouw of renovatie van bijvoorbeeld een dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren. Wij kopen het materiaal in, verzorgen de fabricage en uiteraard de montage. Wij helpen u graag aan een maatwerk dakkapel, schuifpui of openslaande tuindeuren. Wij stellen bij de renovatie van uw schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid voorop.

Zo benadert u ons vanuit Groningen

Wij komen graag naar Groningen om nieuwe aluminium of kunststof kozijnen, goten of gevelbekleding bij u te realiseren. Ook draaien wij voor een renovatie of bouw van een schuifpui, openslaande tuindeuren of dakkapel onze hand niet om. Benader Montagers Bouw nu via 06-13753395, info@montagersbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan vanuit Groningen en u hoort spoedig van ons!

BEL ONS