Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Beilen

Wilt u in Beilen kunststof kozijnen of een renovatie?

In 2013 is Montagers Bouw opgericht door Henk Zagers. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en montage van aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Maar ook voor een renovatie kunt u Montagers Bouw inschakelen. Ook is Henk Zagers is het bezit van een diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud. Hierdoor kunt erop vertrouwen dat wij de kennis in huis hebben om een renovatie bij u in Beilen te realiseren.

Heeft u een voorkeur voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen?

Wij bieden u in Beilen een ruime keuze in kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Heeft u in Beilen advies nodig over wat voor u de beste keus is? Laat u dan adviseren door Montagers Bouw. U kunt voor onze kunststof kozijnen en aluminium kozijnen kiezen uit de volgende merken:

  • Aluplast
  • Veka
  • Schuco
  • Aluprof
  • Blyweert
  • Gealan
  • Rehau

Wilt u kunststof goten in Beilen?

Wilt u een groot aanbod om uit te kiezen voor uw kunstof goten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zelfs de kunststof goten 100% waterdicht maken. Ook voor de montage van de kunststof goten hoeft u geen derde partij in te schakelen. Montagers Bouw verzorgt dit ook voor u.

Kunststof gevelbekleding voor uw pand in Beilen

Als u kiest voor kunststof gevelbekleding heeft dit vele voordelen. De uitstraling van uw pand gaat erop vooruit en zelfs de waarde van uw pand kan stijgen. Ook is kunststof gevelbekleding nog eens duurzaam. Maak snel een afspraak om de optie van kunststof gevelbekleding te bespreken.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Beilen
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Beilen

De voordelen van een dakkapel in Beilen

Een groot voordeel van een dakkapel is dat u meer ruimte in uw huis krijgt. De investering die u doet, verdient u terug doordat de waarde van uw huis door deze toevoeging ook zal stijgen. Laat uw dakkapel ook plaatsen door een professioneel bedrijf zoals Montagers Bouw.

Een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Het voordeel van een schuifpui is dat deze zeer betaalbaar is. Dat is te danken aan het ruime aanbod van schuifpuien. Ook laten deze meer licht door. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor openslaande tuindeuren. U maakt de beslissing en wij adviseren. De montage van de schuifpui en openslaande tuindeuren in Beilen verzorgen wij ook.

Neem contact met ons op vanuit Beilen

Montagers Bouw is voornamelijk actief in de provincies Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland, en Flevoland. Dus ook bij u in Beilen. Meer weten? Bel ons dan op 06-13753395. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@montagersbouw.nl. Benader ons voor een dakkapel, schuifpui/openslaande tuindeuren, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen, kunststof goten, aluminium kozijnen en renovatie.

BEL ONS