Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Nieuwleusen

Van renovatie tot kunststof kozijnen ook in Nieuwleusen

In 2013 is Montagers Bouw opgericht door Henk Zagers. Ons specialisme is de verkoop en montage van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Maar ook voor een renovatie kunt u bij ons bedrijf terecht. Tevens heeft Henk Zagers in 2014 het diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud behaald. Zo weet u dat uw renovatie in Nieuwleusen een succes wordt met Montagers Bouw. Henk Zagers heeft 20 jaar ervaring in de bouw maar heeft 14 jaar hiervan als uitvoerder gewerkt.

Kiest u voor kunststof kozijnen of aluminium kozijnen?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw aluminium kozijnen of kunststof kozijnen kan monteren bij u in Nieuwleusen? Montagers Bouw verzorgt dit graag voor u. Hierbij maakt Henk Zagers gebruik van zijn 20 jaar ervaring. Wij bieden u in Nieuwleusen ook een ruime keuze in kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende merken:

  • Rehau
  • Aluplast
  • Veka
  • Aluprof
  • Blyweert
  • Gealan
  • Schuco

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Nieuwleusen

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Nieuwleusen

Wilt u kunststof goten in Nieuwleusen?

Wij bieden u een ruime keuze uit kunststof goten. Wij kunnen in de fabriek eventuele eind hoekoplossingen en afvoeren lassen. Hierdoor worden ze 100% waterdicht. Ook voor de montage van de kunststof goten kunt u bij ons terecht.

Kunststof gevelbekleding die u zoekt in Nieuwleusen

Als u kiest voor kunststof gevelbekleding kan ook de waarde van uw pand stijgen. Ook is onze kunststof gevelbekleding duurzaam en heeft het de uitstraling die u wenst. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding? Benader ons zodat wij u een vrijblijvend advies kunnen geven.

Een dakkapel voor meer ruimte in Nieuwleusen

Een dakkapel is een verstandige keuze als u meer ruimte wilt in uw huis. Ook stijgt de waarde van uw huis door een dakkapel. Bent u zich aan het oriënteren over de verschillende mogelijkheden voor een dakkapel? Laat ons dan met u meedenken.

Openslaande tuindeuren of een schuifpui?

Als uw keuze op een schuifpui is gevallen, dan kiest u voor meer licht in uw huis. Een schuifpui is ook nog eens betaalbaar. Maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor openslaande tuindeuren. Wij kunnen de montage van een schuifpui of openslaande tuindeuren verzorgen.

Meer weten? Neem contact op vanuit Nieuwleusen

Montagers Bouw is voornamelijk actief in de provincies Overijssel, Flevoland, Groningen, Friesland en Drenthe. Wilt u ons bedrijf inschakelen in Nieuwleusen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-13753395. Contact via de mail is ook mogelijk. Stuur een mail naar info@montagersbouw.nl. Bij Montagers Bouw bent u aan het juiste adres voor openslaande tuindeuren, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen, kunststof goten, aluminium kozijnen, schuifpui, dakkapel en een renovatie.

BEL ONS