Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hoogeveen

Voor uw aluminium kozijnen en renovatie in Hoogeveen

In 2013 heeft Henk Zagers besloten om Montagers Bouw te beginnen. Het specialisme van Montagers Bouw is de montage en verkoop van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Maar Montagers Bouw doet meer. Zo kunt u ons ook inschakelen voor een renovatie of het plaatsen van een dakkapel. Ook heeft Henk Zagers zijn diploma’s op zak. Zo heeft hij het diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud behaald. Dit geeft u het vertrouwen dat u een echte vakman inschakelt. Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw renovatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kiest u aluminium kozijnen of kunststof kozijnen?

Om u een ruime keuze te bieden in Hoogeveen, bieden wij meerdere kunststof kozijnen en aluminium kozijnen aan. Door ons grote aanbod kunt u ervan uitgaan dat u de kunststof kozijnen of aluminium kozijnen vindt die bij uw situatie in Hoogeveen passen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende merken op het gebied van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen:

  • Aluplast
  • Blyweert
  • Schuco
  • Aluprof
  • Gealan
  • Rehau
  • Veka

Kiest u voor kunststof goten in Hoogeveen?

Wilt u kunstof goten voor uw pand? Wij bieden u ook een ruime keuze uit kunststof goten. Hierdoor vindt u vast en zeker de kunststof goten die perfect bij uw situatie passen. Wij maken de kunststof goten ook 100% waterdicht. En ook voor de montage in Hoogeveen hoeft u geen derde partij in te schakelen.

kunststof gevelbekleding?

Kunststof gevelbekleding zal de uitstraling van uw pand in Hoogeveen verbeteren. Ook heeft onze kunststof gevelbekleding een hoge kwaliteit, zodat u nog jaren van de kunststof gevelbekleding kan genieten. Omdat het een toevoeging is aan uw pand, kan ook de waarde van uw pand stijgen.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hoogeveen
Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Hoogeveen

Waardestijging door een dakkapel

Als u besluit om een dakkapel te plaatsen, krijgt u niet alleen meer ruimte in huis. Ook zal de waarde van uw pand in Hoogeveen stijgen door de toevoeging van een dakkapel. Zoals u merkt, verdient u uw investering terug door een waardestijging van uw huis. Bespreek met ons de mogelijkheden van een dakkapel.

Openslaande tuindeuren of een schuifpui?

Het aanbod van schuifpuien is groot. Hierdoor is een schuifpui ook betaalbaar. Dat neemt niet weg dat er variatie zit in de prijsklassen van schuifpuien. Zo heeft u een ruime keuze. Heeft u liever openslaande tuindeuren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij monteren de schuifpui of openslaande tuindeuren en werken alles netjes af.

Neem contact op vanuit Hoogeveen

Montagers Bouw is voornamelijk actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Flevoland. Zo werken wij ook in Hoogeveen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-13753395. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@montagersbouw.nl. Zoekt u openslaande tuindeuren, een schuifpui, dakkapel, kunststof goten, aluminium kozijnen, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen of wilt u een renovatie? Dan bent u bij Montagers Bouw aan het juiste adres.

BEL ONS