Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Dedemsvaart

Aluminium kozijnen of renovatie in Dedemsvaart?

Henk Zagers heeft in 2013 besloten om Montagers Bouw op te richten. Met als specialisme de verkoop en montage van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Zoekt u een bedrijf voor een renovatie? Ook dan kunt u Montagers Bouw inschakelen. Het diploma Technisch Beheerder/Opzichter onderhoud heeft Henk Zagers in 2014 behaald. Zo ziet u dat wij de kennis hebben om uw renovatie in Dedemsvaart tot in de puntjes uit te voeren. Doordat Henk Zagers 20 jaar ervaring in de bouw heeft, waarvan 14 als uitvoerder, weet u dat u werkt met een echte vakman.

Waar kiest u voor: aluminium kozijnen of kunststof kozijnen?

Ons bedrijf heeft een breed aanbod op het gebied van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Wilt u weten wat voor u in Dedemsvaart de beste keuze is? Vraag ons dan om advies over kunststof kozijnen of aluminium kozijnen. Wij bieden u ook in Dedemsvaart een ruime keuze uit verschillende merken, deze merken zijn:

  • Gealan
  • Rehau
  • Veka
  • Aluplast
  • Schuco
  • Aluprof
  • Blyweert

De kunststof goten die u zoekt in Dedemsvaart

Als u op zoek bent naar een ruim aanbod in kunststof goten, dan heeft Montagers Bouw precies wat u zoekt. Wij maken de kunststof goten 100% waterdicht en wij verzorgen ook de montage van uw kunststof goten.

Kiest u voor kunstof gevelbekleding in Dedemsvaart?

Kunststof gevelbekleding is niet alleen mooi, maar ook kan het ervoor zorgen dat de waarde van uw pand stijgt. Het is dus een goede investering. Tevens is kunststof gevelbekleding duurzaam en versterkt het de uitstraling van uw pand. Wij kunnen u ook adviseren over wat in uw situatie de beste oplossing is.

Kozijnen, goten, gevelbekleding en verbouwingen Dedemsvaart

Openslaande tuindeuren Dedemsvaart

Meer ruimte door een dakkapel in Dedemsvaart

Wilt u meer ruimte in uw huis creëren? Dan is een dakkapel een goede oplossing hiervoor. Denk bij een dakkapel niet alleen aan de kosten die dit met zich mee brengt. Want door het plaatsen van een dakkapel zal ook de waarde van uw pand stijgen. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een dakkapel, laat u dan eerst goed informeren door Montagers Bouw.

Waar kiest u voor: een schuifpui of openslaande tuindeuren?

Als u voor een schuifpui kiest, is deze ook betaalbaar. Dit komt door het grote aanbod van schuifpuien. Ook zal deze meer zonlicht in uw huis binnenlaten. Wij kunnen ook openslaande tuindeuren in Dedemsvaart voor u realiseren. Het is maar wat u wenst. Ook verzorgen wij de montage van uw schuifpuit /openslaande tuindeuren.

Benader ons vanuit Dedemsvaart voor meer informatie

Wij zijn actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Zo kunt u ons ook inschakelen in Dedemsvaart. Bel voor meer informatie naar 06-13753395. Maar mailen kan natuurlijk ook naar info@montagersbouw.nl. Bij ons kunt u terecht voor kunststof goten, aluminium kozijnen, schuifpui, dakkapel, openslaande tuindeuren, kunststof gevelbekleding, kunststof kozijnen en renovatie in Dedemsvaart.

BEL ONS